Täydellisen suihkuverhon metsästystä

10.01.2016

Yläkerran kylpyhuoneessa on ollut pari vuotta pieni sisustusongelma, jota tämä sisustussuunnittelija ei ole kyennyt ratkaisemaan. Ammeen edessä on pakko olla suihkuverho, mutta eteen ei ole tullut etsinnöistä huolimatta sopivaa. Nyt siinä roikkuu sellainen ehkä 10 vuotta vanha kompromissiverho, jonka vaaleanpunaiset ja vihreät sävyt eivät vaan yhtään innosta (sorge ei pysty edes kuvaa ottamaan).

Lisähaastetta tuo se, että verho on leikattava yläreunasta viistosti poikki, sillä kylpyhuoneen katto on viistossa ja tila on aika matala. Mikään kallis verho ei voi tulla kyseeseen, koska siitä täytyy leikata pois noin puolet, ja lisäksi askarreltava/ommeltava itse ripustussysteemit siihen. Eli kuvion tulisi olla sellainen, ettei sen poikkileikkaaminen näytä ihan dorkalta.

Verhon etsinnässä on ollut seuraaavat adjektiivit mielessä: ajaton, marokkolaistyylinen, turkkilaistyylinen, mieluiten mustavalkoinen, pienikuvioinen.

Nyt on jotenkin mitta täynnä sen vanhan suihkuverhonrieskan kanssa, ja suihkuverhonetsintäkierros nro äärettömän jälkeen haaviin jäi vähän saalistakin!

bedbathandbeyond_suihkuverhoBBbeyond_suihkuverhoBed Bath and Beyondilta löytyi pari ihan ookoota (831 suihkuverhon joukosta). Ensimmäinen on Zaran, plussaa hinta n. 30 e, mutta miinusta hieman levoton kuvio. Tämä kakkonen, valkoharmaa, on taas melko perfekton neutraali, mutta hinta on melkoisen suolainen, 78 e. (Niin amerikkalaisia nää kuvat muuten.)

 

hm_home_bathroom hm_suihkuverhoH&M Homella on nämä kaksi kivaa. Tuo maisema on tosi hieno, vaikkei nyt ihan mätsää tämän etsityn tyylin kanssa. Mustavalkokuvioinen on tosi kiva, halpakin. Tässä on vaan yksi MUTTA – H&M:n kanssa törmää tähän aiheeseen. Lukekaa ystäväni Päivin artikkeli Kaikkien aikojen alennusmyynti.
anthropologie suihkuverhoTupsut! Jotain viehätystä tässä Anthropologien suihkuverhossa on – paitsi hinta.

Photos: Bed Bath & Beyond, H&M, Anthropologie

You Might Also Like

12 Comments

  • Reply Maire / Kettukarkki 12.01.2016 at 9:35 am

   Ihan mahtavia vinkkejä täällä! Kiitos tästä – en tiennytkään että suihkuverhokankaita myydään metritavarana.

 • Reply Outi 10.01.2016 at 2:44 pm

  Joo, ei oikein… Mitä jos kysyisit Eurokankaasta, tuohon saattaisi käydä jokin muu kangas, esim. vahakangas tai tuulipukukangas. Eikä harmittaisi ihan niin paljon leikellä. Tai hei nyt keksin: Varustelekasta saa käytettyjä laskuvarjoja.

  • Reply Maire / Kettukarkki 12.01.2016 at 9:38 am

   Mahtikset vinkit! Käynkin Eurokankaassa tiedusteluretkellä. Noista laskuvarjoistahan voisi keksiä kaikenlaista… pihakatos? Lapsille kesämaja?

 • Reply Tarja 10.01.2016 at 6:25 pm

  Suihkuverhovalikoima ei toden totta ole kummoinen. Itse ratkaisin samaisen ”pulman” ostamalla mieleistä kangasta ja ompelemalla valkoisen suihkuverhon (Ikean versio) kankaan taustapuolelle :)

 • Reply kaija 10.01.2016 at 8:06 pm

  Mulla oli sama ongelma kunnes kävin katsomassa vaihtoehdot etzy. com. Nyt on uusi ongelma kun ei osaa valita. ?

 • Reply Maria 11.01.2016 at 5:50 pm

  Täällä on kaikkea kivaa! :) https://www.juniqe.com/living/shower-curtains

 • Reply Aamu 14.01.2016 at 2:04 pm

  Moi,
  Yhdysvalloissa oli monessa paikassa kaksinkertainen suihkuverho. Suihkun ja ammeen puolella kirkas tai valkea muovi ja samoissa nipsuissa/renkaissa roikkui sisustukseen sopiva kangas. Itse ihastuin ideaan, mutta tällä hetkellä meillä ei ole suihkuverhon tarvetta, joten en ole testannut verhon tekemistä itse.

 • Reply minel 15.01.2016 at 6:53 pm

  Clas Ohlsonilta löytyy edukkaasti marokkokuvioinen suihkuverho: http://www.clasohlson.com/fi/Suihkuverho-Marokko/34-1861-7

  Itselläni on tuosta suihkuverhosta tehty patjanpäällinen parvekesohvassani: http://astiafriikki.blogspot.fi/2015_05_01_archive.html

 • Leave a Reply