Ja minkäs paidan tänään laittaisin

28.01.2016

Vaihtariaikana Saksassa yhdellä kämppiksellä, Michaelilla, oli aina sama tiukka musta t-paita päällä. Sittemmin kävi ilmi, että pyykkikori tosiaan oli täynnä tismalleen samanlaisia t-paitoja – oli ostanut niitä kerralla 7 kpl. Michael oli oikein style jäbä, ja kovin tarkka pukeutumisestaan – hän oli vain ratkaissut aamun asuvalintakiireet nerokkaalla tavalla. Muistin tämän kämppiksen t-paita-asian, kun huomasin etsiväni aina tiettyä mustaa t-paitaa päälleni – ja aina se oli pyykissä väärään aikaan. Nyt näitä paitoja on kaapissani neljä (voikohan tässä vaiheessa enää sanoa että olen kyllä ihan oikeasti kiinnostunut vaatteista).

En yleensä shoppaile Vero Modassa, mutta kerran oikaisin kaupan läpi ja bongasin nämä viskoosipaidat, joita löytyy eri värisinä. Sittemmin olen palannut niitä hakemaan lisää. Paita menee bleiserin alla, villapaidan kanssa, hameen kanssa, minkä tahansa housujen kanssa jne. Kun mietin vaatteita näihin studiolla otettuihin promokuviin, halusin laittaa päälleni jotain ihan supersimppeliä, sellaista mihin yleensäkin pukeudun. Eli musta viskoosipaita (silittämätön ja ryppyinen kuvassa koska pitää olla rebel ja epätäydellinen!), musta pillifarkut, mustat nilkkurit ja hopeakoruja. Eikä talvella vaan pysty laittamaan mitään väriä päälle, kesä on sitten ihan toinen juttu. Ei kyllä todellakaan ole mun juttu töröttää kameran edessä, niin epämukavaa!

Maire_Haarla_kettukarkki660pxMaire_Haarla_660pxMaire_Haarla_06_660px

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply anni 28.01.2016 at 6:15 pm

  Ihana paita. Minkä koon ostit itsellesi? Ostin vuosi takaperin 2 kpl kyseisiä paitoja ja ne olivat keskenään aivan erikokoisia. Ja pesun jälkeen kutistui ainakin koon verran vaikka pesulapun mukaan pesin. Ihana paita joka tapauksessa.

  • Reply Maire / Kettukarkki 29.01.2016 at 8:31 am

   Totta, kutistuu tosi paljon! Ekan S-kokoisen jälkeen vaihdoin suosiolla M-kokoon. Löysitkö myös hihattomat versiot? Niitäkin on hamstrattu – löytyi kerrankin kivan mallinen ja sopivaa matskua.

 • Reply Krista | Ihmemutsi 28.01.2016 at 6:22 pm

  Yksi tyyli on helpottanut minun aamuja. Kun aloitin minimalismiin tutustumisen ja raivasin vaatekaappiani ihan ensiksi. Kun kaapista löytyy vain harmaita, mustia ja valkoisia vaatteita niin voin melkeinpä väitää että jokainen vaate sopii jonkun kanssa. Helppoa! Suosittelen myös siis kapselivaatekaappia. :)

  Ps. Olet muuten todella kaunis ja luonnollinen kuvissa

  • Reply Maire / Kettukarkki 29.01.2016 at 8:36 am

   Kaunis kiitos Krista! Hei täällä sama resepti värien kanssa! :)
   Pitikin ihan tutustua tuohon kapselivaatekaapi-konseptiin, ja tajusin että mullahan on sellainen! Makkarin vaatehuoneesta löytyy about kaikki, mutta makkarin vaaterekkiin on kerätty kauteen sopivat vaatteet jotka mätsäävät kivasti keskenään. Kesällä siinä on tosi paljon pinkkiä, talvella lähes pelkästään mustaa ja harmaata.
   Ja aika kranttu sitä on vaateostoksissaan nykyään. Mieluummin ostaa laadukasta ja käytännöllistä, sellaista jonka pystyy kuvittelemaan päällensä vielä vähintään kolmenkin vuoden päähän.

 • Reply Kerttu / Modernisti Kodikas 28.01.2016 at 8:47 pm

  Sun kuvat onnistui hienosti! Ja samaa mieltä, mustalla ei voi mennä harhaan :D

 • Reply Joanna 29.01.2016 at 11:04 am

  Mulla on sama luottopaita, mutten oo äkännyt ostaa niitä useampaa. Pitää korjata tilanne. Ja ostaa hihattomia versioita myös, vaikka allit kiittää ;) Hyvät kuvat hei!

  • Reply Maire / Kettukarkki 31.01.2016 at 6:12 pm

   Haa, hauska kuulla että sinäkin oot löytänyt paidat! Juu hamstraamaan vaan :)
   Ja eihän kato niitä alleja itte näe, ihan sama siis!

 • Reply Anne 29.01.2016 at 12:52 pm

  Mä pukeudun yksinomaan mustaan (mitä nyt hieman harmaata ”piristevärinä” välillä) ja oon vitsinä joskus heittänyt että hei mulla on uusi musta t-paita täällä jakun/neuletakin alla. Oletan että moni kuvittelee mun pukeutuvan samaan paitaan joka duunipäivä.

  • Reply Maire / Kettukarkki 31.01.2016 at 6:15 pm

   Mahtavaa – täälläkin harmaa käytössä ”väriläikkänä”! Ja valkoista, jos ihan villiks heittäytyy :D

 • Reply Sussu 31.01.2016 at 3:49 pm

  No just tuollaista yksiväristä luottovaatetta on tullut etsittyä! Ja hyvä, että tuosta kutistumisesta oli juttua niin osaa varautua. :)

  • Reply Maire / Kettukarkki 31.01.2016 at 6:17 pm

   Siitäpä sitten vaan vaaterekin kimppuun! Niiden kausivärit vaihtelee, mutta rekistä on löytynyt ainakin mustia, valkoisia, vaalean koralleja, taivaansinisiä ja sitten taisi olla joku kirkkaampi pinkki. Täytyykin mennä tutkimaan josko tänä vuonna olisi taas uusia värejä valikoimassa.

  Leave a Reply