Sisustusliikkeen kuulumisia

05.02.2016

Kaksi viikkoa kivijalkakaupan sisustuskauppiaana takana, ja fiilishän on vaan ihan mahtava. Kaikki tavarat alkavat olla paikoillaan, mutta pikku puuhaa kaupassa on koko ajan. Todella mukavaa siis – ja todella mukavia asiakkaita muuten. Tajuan vasta nyt, että tässähän tulee ihan bonuksena mielenkiintoisiin ihmisiin tutustumista ja kuulumisten vaihtamista. Ihmiset ovat löytäneet kaupan selvästi kolmella eri tavalla: paikallisia käpyläläisiä tutustumassa, blogia pidempään seuranneita sekä nettikaupastani aiemmin tilanneita, ja tullaan hakemaan täydennystä. Myös on googlettettu jokin tuotteistani ja siten löydetty paikalle pidemmänkin matkan takaa.

Kaupassa on melkoisen kattava valikoima hamam-pyyhkeitä, ja nythän ne ovat täällä rivissä ja hypisteltävänä, mikä on helpottanut monelle sen lempparipyyhkeen valintaa. Moni paikallinen on ollut myös iloinen, että ne kodin perustuotteet (hyvännäköiset ja toimivat tiskiharjat, tiskiaineet, pyykinpesuaineet) saa tästä napattua mukaansa. Myös tupari- ja kylätuliaisia tästä on helppo noukkia. Kaupasta löytyy myös House of Rymin astioita, joita ei nettikaupan puolella ole. Samoin postikortteja. Muutakin kivaa uutta on kevään mittaan tulossa, ja mielelläni otan toiveita vastaan tuotteista!

Miinusta liiketilassa on sen lämpötila – sähköpattereilla lämmitettävä tila (ja minä) todellakin tarvitsee pönttöuunin lämpöä kaverikseen. Kuvassa olen lyhythihaisella, mutta en muuten ollut kauaa! No, kuuma kahvikuppi ja takkatuli lämmittää.

kettukarkki_SHOP_lrkettukarkkishop_kapyla_sisustusliikehamamkori_lrhamampyyhekauppa_helsinkiKolmen päivän aukioloaika on tuntunut sopivalta – aika riittää hyvin muihinkin töihin. Lauantaisin on ollut ihan ruuhkaakin, joten se on selvästi ollut hyvä aukiolopäivä. Mutta siis oikein hyvillä fiiliksillä lähden kevättä kohti, ja tämä kaupan avaaminen tuntuu varsin passelilta ratkaisulta.

Kettukarkki SHOP Käpylä / Kullervonkatu 22 / ke 13-19 / pe 13-16 / la 11-14. Tervetuloa!

www.kettukarkkishop.fi

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Elina 05.02.2016 at 1:34 pm

  Ihanan näköistä! Onnea uuteen kauppaan.

 • Reply kukkis 07.02.2016 at 1:00 pm

  Olen uusi lukija ja hiljattain eksynyt blogiisi. Ensi ajatus kivijalkamyymälästä naapuri kunnassa oli ihana…..vaan eipä ollut myymälää Kullervonkadulla, taisin ymmärtää kaupungin väärin? Mikä olikaan kaupunki, kun tuossa osoitteesta se puuttui? Kivalta näyttää kauppa joka tapauksessa.

  • Reply Maire / Kettukarkki 07.02.2016 at 6:02 pm

   Totta, Kullervonkatuja on varmaan Suomi pullollansa – tämä Kullervonkatu sijaitsee Helsingissä, josta käsin blogiakin kirjoitellaan. :)

 • Reply Leenamari 10.02.2016 at 8:56 am

  Kivalta näyttää ja ihan huikeaa, pönttöuuni!! Lauantaina olisi tarkoitus vierailla siellä Käpylässä vanhoilla kotikulmilla, taidanpa samalla piipahtaa ostoksilla :)

 • Reply Dorit 19.02.2016 at 12:54 pm

  Valtavasti onnea kauniista kaupasta! Tuun piipahtamaan lähiaikoina <3

 • Leave a Reply