Yläkerran kylppäristä kolmen naisen spa

08.02.2016

Tää kylppäri on mun mielestä i-ha-na. Silloin kun tämä koti oli edellisten omistajien, näin tästä jutun sisustuslehdessä ja ajattelin Voi kunpa tuo kylppäri olisi joskus mun! Kaks allasta ja kaikkea, ammekin vielä. Näin ne haaveet toteutuu. Tämä rintamamiestalon yläkertaan toteutettu kylpyhuone on vaan niin fiksusti aikanaan suunniteltu.

Huomasin tässä yksi päivä että hei, nyt en muista nauttia kylppäristä tarpeeksi, vaan aloin pitää sitä itsestäänselvyytenä. Kiittämättömyyden tunne sai väistyä, kun annoin huoneelle vähän uutta ilmettä mustavalkoisella puuvillamatolla, meidän vanhalla nojatuolilla ja uudella tyynyllä. Hyllylle vain ne tän hetken lempparikosmetiikat. Tällä hetkellä ykköskasvovoide on Mádaran kivasti viilentävä Total Renewal yövoide* ja Aesopin sitruunainen vartalovoide.

Meidän molemmat tytöt myös nauttii pienistä spa-hetkistä – jopa 3-vuotias rakastaa kasvohierontaa ja mielellään kokeilee erituoksuisia kasvorasvoja, ja muodostaa niistä oikein vahvat mielipiteensä. Myös kynsilakkaa pyytää tasaisin väliajoin, ja ai että miten tarkkaa on oikean värin valinta. 11-vuotias nauttii jalkakylvyistä ja nyt on tilauksessa yhteinen kasvohoitohetki. Testailemme seuraavaksi Flow Kosmetiikan kasvinaamiojauhetta.

KH_aesop_madara_1

Pitkään etsinnässä ollut kaunis käsipeili löytyi kotimaiselta everyday designilta, ja sen sainkin heiltä lahjaksi. Vanerinen käsipeili on vaan täydellinen.
vaneripeili_lrylakerran_kylpyhuone_rintamamiestaloKH_aesop_madaraHei ja se uusi suihkuverhoverhokin löytyi! Vielä ripustamatta ja ompelematta, joten palaanpas tähän aiheeseen vielä myöhemmin. Toi toinenkin pää kylppäristä on oikein kiva.

*saatu blogin kautta
*kaupallinen linkki

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hertta 16.02.2016 at 9:48 pm

    Aivan ihana kylppäri! Todlela viihtyisä. Itselläni on kaksi lempparisuuntaa, juuri tällainen (meillä on hiukan samanhenkinen alakerrassa nykyään) ja sitten toisaalta tyylikäs, modernilla tavalla sisustettu marmori. Ehkä sitä sitten seuraavaksi, kun nyt on tällaista lämmintä puuta meilläkin :)

  • Leave a Reply