Tässä lämmittää muukin kuin klapikuorma

19.02.2016

puukuorma

Pari hikistä klapia puuvaraston pohjalla ja pino märkää puuta pihassa eivät paljoa lämmitä. Meidän polttopuuvarasto hupeni nopsaa senkin takia, että olen roudannut säkkikaupalla peräkontissa niitä duunipaikkani pönttöuuniin.

Miten se on niin, ettei koskaan muista mistä aiemmin on tilannut? Netistä kyllä löytää puuntoimittajan nopeasti, kuten nyt löysin Veikon. Vanhempi herrasmies toi sovitusti kaksi irtomotillista kuivaa koivuklapia suoraan pihaan, ja yhteen läjään läiskäyttämisen sijaan pinosi ne siistiisti pihallemme. Voitte varmasti uskoa miten hyvä mieli tällaisesta palvelusta tuli. Veikko sanoi, että on sitten helpompi teidän siitä kantaa ne varastoon. Jätti myös pahvilaatikollisen sytytyspilkkeitä kuorman kylkeen. Sovittiin, että nähdään taas – ja ihan varmasti nähdäänkin. Nyt on Veikon yhteystiedot visusti muistissa.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Malla 19.02.2016 at 6:51 pm

    ”Veikot” on rautaa! Ihmiset, jotka hoitaa hommansa kunnolla, on kullan arvoisia :-).

  • Leave a Reply