Korilöytö kirppikseltä

28.02.2016

Kuten kerroinkin edellisessä postauksessa, jäi yksi kirppislöytö vielä kertomatta. Olen vähän heikkona kaikkiin koreihin, säilytysrasioihin sun muihin, joten olin varsin iloinen kun tämä kaunis pärekori tuli vastaani, hintaan 3 euroa (!). Oikein kaunis orgaanisen muotoiseksi käsinveistetty kahvakin. Tämä kori ei jää meille kotiin, vaan se päätyy Käpylään putiikkini myymälärekvisiitaksi.

Viime postauksen kommenteissa kysyttiin Jämsän kirppisvinkkejä, ja sieltä löytyy jos joku muukin kaipailee. Itse käyn joka kerta siellä käydessäni pienen kirppiskierroksen, yleensä mukaan tarttuu sisustusjuttuja.

parekori_kirpputorilta puukahva

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tiia 28.02.2016 at 3:29 pm

    Hei! Tuolla kuvassa taustalla näkyy musta pallollinen tapetti(?)..? Kenen mallistosta tai mistä se on hankittu? Etsin juuri tuollaista missä pallot (jokin muu kuviokin kävis) on väljästi, eikä kovin suuret.

    Niin ja kiva kori! :)

  • Leave a Reply