Talouspaperiin itse suunniteltu kuosi

05.03.2016

Kaupallinen yhteistyö: Lotus Emilia

Saako olla talouspaperirulla omalla designilla? Nyt se kuulkaas on mahdollista. Lotus Emilia hakee uutta kuosia talouspaperille kilpailun myötä, jossa on myös erittäin houkuttelevat palkinnot.

Lapsiperheessä talouspaperirulla on arjessa mukana päivittäin. Ja kun mietin, millaisen kuvioinnin itse haluaisin nähdä pöydällä talouspaperissa, se olisi jotain hyväntuulista ja kotoisaa. Tällä hetkellä ihailen kovasti meidän 3-vuotiaamme ennakkoluulotonta ja värikästä maalaustyyliä, ja maalauksia syntyykin läjäpäin päivittäin. Hän ei tykkää (tai sitten osaa) maalata mitään esittävää, vaan selvästi värialueet ja niiden muodot tuntuvat kiinnostavan. Yhden maalauksen tekoon saattaa mennä puolikin tuntia. Kun lapsi maalaa, se on inspiroinut itseänikin piirtämään ja maalaamaan pitkästä aikaa. Ja itse asiassa koko perhettä.
kortti_mustapinkki

Emilia Design -kilpailu
  • Suunnittele oma kuosiehdotus kilpailuun
  • Jätä ehdotus 15.3. mennessä! Tämän jälkeen tuomaristo kokoontuu valitsemaan 10 finalistityötä
  • Eniten ääniä saanut ehdotus painetaan seuraavaan Lotus Emilia Design -talouspyyhkeeseen ensi syksynä. LISÄKSI voittaja palkitaan myös 1000 euron lahjakortilla Finnish Design Shoppiin.
  • Lisäksi yhdeksälle finalistille 100 euron edestä käyttörahaa designiin.

Lisää kilpailusta, ohjeistuksista ja tuomareista löytyy kilpailusivulta http://emiliadesign.fi

Suunnittelin itse kilpailusivulla lapsen piirustuksen väripläiskät mielessä tällaisen kokeilun. Ohjelma toimii tosi kivasti ja suunnittelu oli helppoa, nopeaa ja mukavaa. Kannattaa ihmeessä osallistua! Vaikka lapsenkin kanssa yhdessä. Sitten vaan jännittämään lopputulosta ja värväämään kaikki ystävät ja sukulaiset äänestyshommiin!

oma_lotusdesign

Tässä kaksi lapsen maalaamaa korttia, jotka inspiroivat myös kuosin suunnitteluun.

kortti_maalausOli ihan pakko kokeilla myös toisenlaista suunnittelumahdollisuutta, joka myös on ohjeistettu suunnittelusivulla. Tämä tapa vaatii jotain kuvankäsittelyohjelmaa, mutta oikein helppo oli tämä myös. Muokkasin yhden lapseni pienistä maalauksista Photoshopilla sopivaan muotoon (koko 1472 x 547 px) ja siirsin kuvan kilpailusivulta ladattavan arkkipohjan päälle. Päällimmäisestä layeristä pienensin peittävyyttä, jotta paperin kuvio alta tulee näkyviin. Tällaisella omalla designilla voi myös osallistua kilpailuun, ja varmasti erottuu joukosta!

ystavankortt_lev660

maalaus660

Onnea kisaan!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply