Yksityiskohta yläkerrasta ja liinavaatekaappihaaveilua

07.03.2016

Yläkerran aula on läpikulkutila, siellä ei juurikaan hengailla. Paitsi nyt liinavaatelipastolta pyyhkeitä valkatessa. Lipasto siirtyi tänne viereisestä kylppäristä, jossa se veikin ihan liikaa tilaa. Tämä kohta aulassa on aika nätti, vaikkei siihen koskaan pysähdykään katselemaan. Mitä nyt pölyjä päivittelemään ja ihmettelemään lokeroon ilmestyneitä lasten laittamia ”yllätyksiä”.

No ihan pakko tunnustaa, että oikeastaan haaveissa olisi saada tuon lipaston tilalle joku kiva vitriiniovinen liinavaatekaappi. Pinterestiin kokosin Liinavaatekaappi-kansion aiheeseen sopivista ideoista. Joku vanha kaappi olisi kiva löytää. Musta, valkoinen, puinen tai pastelli …visiohan on ihan selvä siis!

Olisin ihan valmis luopumaan tuosta antiikkitiikkisestä lipastosta, jota ollaan raahattu kämpästä toiseen ja kerroksesta toiseen jo ehkä 10 vuotta. Vannon, että tää on viimeinen koti jossa tota möhkälettä nähdään.
keltainen_jalkavalaisin lokerikkokirjasinkirjaimet

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Tiina S 07.03.2016 at 5:30 pm

  …Minä jo ajattelin, että tuo lokerikkoko :O

  *tirsk*

  Onnea liinavaatekaapin metsästykseen!

  Tästä postauksesta heräsin heti ajattelemaan, että mikä on minun inhokkikalusteeni kotona. Se on ehkä alakerran työ/rojuhuoneessa oleva, perstynyt Kilta-tuoli. Ei siksi etteikö se olisi kaunis, vaan sen perstymisen takia. Vaahtomuovi sisällä on kovettunut muhkuraiseksi ja siinä on jotain töhnää… (En halua edes ajatella, mitä!) Se pitäisi verhoilla/verhoiluttaa uudestaan, sopivia villakankaitakin olen hillonnut ison pahvilaatikollisen aina haaveillen jonkun kivan tuolin päällystämisestä :)

  • Reply Maire / Kettukarkki 07.03.2016 at 7:07 pm

   Hehhee, juu ei ole lokerikko :D

   Miks mua naurattaa täällä tuo perstynyt, mahtava sana :D
   Hei nyt vaan verhoilijan pakeille! Tosin ystäväni – vai olikohan se hänen äitinsä – toteutti Kilta tuolin verhoilun liimaamalla (!) uuden kankaan kiinni. Oikein hieno on, eikä maksanut mittään!

   • Reply Tiina S 07.03.2016 at 8:08 pm

    Hei täältä löytyy lisää mahtavia murreilmaisuja niin isän- kuin äidinkin murteilla :D ”Perstunu” on jalasjärvinen sana rispaantuneelle, haalistuneelle kankaalle.

  Leave a Reply