Samppoopala, siis mikä?

14.03.2016

samppoopala_soapNyt tuli vastaan todella kiinnostava juttu. Pakko rehellisyyden nimissä myöntää, että olin todella skeptinen tämän toimivuuden suhteen. Testissäni oli oululaisen Soap°:n samppoopala, sillä etsin parhaillaan kivoja kotimaisia palasaippuoita omaan liikkeeseeni myyntiin. Perhe ehtikin testata tätä ennen minua, ja kehuivat yhteen ääneen kovasti (vielä tässä vaiheessa epäilin, piti testata itse). Avomies oli pessyt myös lasten pitkät ja todella paksut hiukset tällä saunassa, ja kaikkien hiukset tuoksuivat hyvältä, olivat todella puhtaita (ja pysyivät puhtaina) ja kiiltävän tuntuisia.

Epäilin erityisesti aineen levitettävyyttä hiuspohjaan. Testasin tätä vihdoin itsekin, ja huomasin miten helposti samppoopala vaahtosi ja levittyi tukkaan. Avomiehen lyhyeen tukkaan kuulemma riitti palan pyöritys käsissä, ja siitä sitten kerralla tarpeeksi vaahtoa päähän. Minä tein sekä näin, että pyöräytin palaa vähän hiuspohjassa. Vaahtosi yllättävän helposti, ja pesutulos loistava!

Oivallus: mikä loistava tuote reissuun! Ei muovipakkausta, ei jätettä, ei nesteenkuljetusprobleemaa lentokoneessa. Ja kaiken lisäksi luonnonmukainen, ja riittoisa!

Kuten jo ehkä päättelittekin, olen täällä ihan liekeissä tästä uudesta löydöstä. Kertokaa te jo samppoopalaa kokeilleet, mitä tykkäätte? Oletteko löytäneet muita valmistajia kuin Soap° ja Flow? (Lushia ei lasketa, koska heidän tuotteissaan on synteettisiä myrkkyjä mukana).

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Kiki 14.03.2016 at 12:27 pm

  Flow:n palashampoiden lisäksi olen itse käyttänyt oliiviöljypalasaippuaa, aivan mahtava. Ainesosina vain oliiviöljy, vesi ja mineraalisuola. Samalla voi halutessaan pestä koko kropan :)

  • Reply Maire / Kettukarkki 16.03.2016 at 8:55 pm

   Tää oliivisaippualla hiustenpesu on tosi kiinnostava! Haluaa testata :)

 • Reply Pilviraitti 14.03.2016 at 1:20 pm

  Mä oon kokeillut Flown shampoopalaa kahdesti. Ensimmäisellä kerralla hiukseni oli vaalennetut ja hiukset jäivät aivan lähmäiseksi, vaikka kokeilin kaikki netistä löytämäni kikat ja annoin hiuksille muutaman viikon aikaa tottua. Ajattelin, että johtuu vaalennuksesta ja vaurioituneista latvoista. Luovutin. Nyt en ole värjännyt enää pitkään aikaan, hiuksissa on oma väri ja hiukset todella hyvässä kunnossa. Uskaltauduin kokeileen uudestaan. Taas hiukset lähmäiset. Kai se on siis todettava, että ei sovi mulle ei. Joten täytyy miettiä, jos uskaltaisin kokeilla tätä Soap-merkkiä. (Lushista mulla on hyviä kokemuksia, mutta sitä ei voi tosiaan verrata koostumuksen takia näihin.)

  • Reply Maire / Kettukarkki 16.03.2016 at 8:57 pm

   Heipsun! Ei varmaan kaikki tuotteet toimi jokaisessa päässä. Mulla esim. ihan eri luonnonkosmetiikan samppoo- ja hoitoainelempparit kuin mun kaverilla, joka on myös kyseisten tuotteiden suurkuluttaja. Kokeile ihmeessä Soapin saippuaa, toivottavasti tykkäät yhtä paljon kuin mä! :)

 • Reply Matleena 14.03.2016 at 1:41 pm

  Olen käyttänyt kaksi flow:n ”shampoopala Blondi” loppuun. Aluksi tuntui ettei putsaa ja kun alkoi toimia ok. Mutta kun pala alkoi kulua loppuun, ei taas toiminut vaan jätti hiuksiin tahmaa. Nämä ja flushit saatu lahjaksi. Seuraavaksi hankin kyllä itsekin palashampoon. Pitääkin tota uutta merkkiä testata. Ja nyt selvisi miksi flush tuntuu toimivan.. =) sisältää siis samalla tavoin myrkkyjä kuin perusshampoot?

  • Reply Maire / Kettukarkki 16.03.2016 at 8:59 pm

   Moi Matleena! Mielenkiintoista! Tuota Flow’n Blondi-samppoota tätyyy kokeilla, vaaleaan tukkaan kun tulee tännekin :)

 • Reply Sanni 17.03.2016 at 3:49 pm

  No hei. itselläni on tuo merkki tuntematon, mutta kokeilin tuossa jokusen aikaa sitten Solan vastaavaa palashampoota, hirvenrasvaan oli tehty se. Mulla oli useamman vuoden ajan blondattu tukka ja nyt kun aloin kokeilemaan tuota palashampoota, en enää värjännyt hiuksiani. Käytin palan loppuun ja sinä aikana tukkani väri palautui normaaliin maantieruskea -sävyyn. Enkä ole värjännyt kuontaloani sen jälkeen. Pääsin siis värjäyskierteestä eroon tuon shampoon avulla. Tosin nyttemmin tukkaani olen pessyt normishampoilla ja käyttänyt hoitoaineita (palashampoon kanssa en käyttänyt hoitoja). Tuon palan käytin loppuun, enkä enää ole ko. versiota löytänyt, joten se parin kuukauden käyttökokemus oli vain myönteinen, t. Sanni

  • Reply Maire / Kettukarkki 18.03.2016 at 10:32 am

   Kiitos paljon kommentista Sanni!
   Mielenkiintoisen kuuloinen tuo tuote, ja kiva kuulla sun kokemukset tuosta värjäämisen lopettamisesta! Yritin etsiä tuota Solan tuotetta, muttei osunut googlettamisella silmään – olisiko ehkä tuotanto lopetettu. Harmi, tätä olisi kiva testata kyllä.

 • Reply Minna 22.03.2016 at 8:24 am

  Oululaisena kiinnostaa, tiedätkö mistä näitä Soapin tuotteita saa? Yritin googlettaa, mutta en saanut kotisivuja auki. Ilman muuta haluaisin kokeilla, kuulostaa niin hyvältä! :)

  • Reply Maire / Kettukarkki 22.03.2016 at 8:27 am

   Moi! Nettisivuilla näyttäisi olevan joku tilapäinen probleema – yritä ihmeessä uudestaan myöhemmin. Heillä on oma nettikauppa, joten sieltä varmasti saa tilattua, ja ostopaikkojakin luulisi Oulun seudulta löytyvän. Kivaa että innostuit saippuasta!

 • Reply Rainy 27.03.2016 at 9:32 pm

  Kannattaa tutustua The Natural Beauty Shop, Finlandin palasaippuoihin myös :)

 • Reply Mar 06.04.2016 at 12:20 pm

  Vähän myöhässä palaan tähän keskusteluun, mutta tuohon hiusten lähmäisyyteen on ratkaisu. Flown hiushuuhde kannattaa ehdottomasti ostaa shampoopalan mukana. Selvittää hiukset ja hoitaa samalla hiuspohjaa. Sitä voi käyttää aluksi tai sitten jatkaakin käyttöä. Itse kärsin tuosta hiusten takkuuntumisesta pitkään, mutta ei ole ongelma enää.

 • Leave a Reply