Miesten pöksyissä

16.03.2016

Halleluja! Miksen ole tätä aiemmin hoksannut – Cosista saa ihan mahtavia housuja miesten osastolta. Sattui tässä perjantaina sellainen onnellinen tapaus nimeltään kahdestaan kaupungilla kerran vuodessa, ja tuhlailimme tämän illan dekadentisti viinilasillisten ja vaatekauppojen välillä. Tai siis viinilasillisten, Marimekon ja Cosin välillä. Etsimme yläkerrasta vaatteita Aaveelle, ja samalla tuli itsenikin silmäiltyä miesten osaston vaatteita.

On ollut haku päällä mukavien & siistien housujen perään, ja edelliset sellaiset löysinkin eurolla kirppikseltä. Olivat Zaran mustat, vyötäröresorilla varustetut ja alaspäin kapenevat housut, joita kaikki aina kehuu ja kysyy että mistä noi on. Nyt löysin ja sovitin (ja ostin) nämä miesten villakangascollarihousut”. Niin mahtavat päällä! Varsinkin kaupalla mun työ on sellaista, että pitää kyykistellä, pakata, liikkua, ja silloin on hyvä että vaatteetkin on mukavat päällä. Onhan tää nyt ihan kreisi yhdistelmä – kemiallisen pesun vaativa villakangas ja collegehousumalli – mutta tykkään just. Ja villaa ei tarttekaan pestä.
cos_housutedesta cos_housuttakaa
Tämäkin housumalli näytti rekissä kivalta, mutta näiden löytyessä oli jo kiire seuraavalle rastille (syömään Kuurnaan).

cos_lokikset lokiksetKuvat: Cos

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply