Kädenjälkeäni Fiskarsin messuosastolla

22.03.2016

Nyt on hyvät fiilikset. Parin viime viikon työrutistukset meni hienosti putkeen, ja nyt freelancer ehtii vähän nauttia kevätauringostakin Messukeskuksen ulkopuolella. Messukeskus tuntuu välillä ihan toiselta kodilta – niin monta osastoa olen suunnitellut, ja niin monilla messuilla käyn ihan vaan opiskelemassa ja nykyään tietenkin ostamassa kauppaan tuotteita sisään.

Nyt oli yhtä aikaa useat eri messut, kuten nämä Gastro-messut (ihan lemppari), joihin suunnittelin kuvissa näkyvän Fiskarsin yritysmyynnin osaston. Mietin värit, lattian, kalusteet, niiden pinnat, tuotteiston yhdessä asiakkaan kanssa ja tietenkin teen koko stailaustyön. Smaragdinvihreä-harmaasta osastosta tuli pikku tunnelmallinen keidas muuten niin säpinäntäyteisille messuille.

Forma Kevät -messuilta tein tietenkin kauppaan hankintoja. Myös Gastro-messuilla tein ostoja, eli tässä vaiheessa voin paljastaa että kauppaan on tulossa siis pieni gourmet-osasto, josta saa vähän harvinaisempaa herkkua mm. vaikkapa aamiaispöytään tai tuliaisviemisiksi.

E-commerce 2016 -messuilla kävin kuuntelemassa luentoja ja opiskelemassa lisää verkkokauppaa. Ihan hullun mielenkiintoista. Mutta elämä on!

Gastro_Fiskars_2016_4_lrGastro_Fiskars_2016_lr Gastro_Fiskars_2016_8_lr Gastro_Fiskars_2016_7_lr Gastro_Fiskars_2016_6_lr Gastro_Fiskars_2016_5_lr Gastro_Fiskars_2016_3_lores Gastro_Fiskars_2016_2_lr Gastro_Fiskars_2016_1_lr

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Virpi Karjalainen 22.03.2016 at 11:17 am

    Kaunista! Hieno kokonaisuus ja ihana tuo vihreän sävy.

  • Reply Johanna 22.03.2016 at 12:14 pm

    Ihana vihreä! Hyvää työtä. Jee, herkuista kaupassa.

  • Reply tuulia 23.03.2016 at 7:39 am

    Aivan upea yhdistelmä harmaata ja vihreää, ja tuo tiskin kalanruotokuvio, huoh! Heti alkoi itseäkin kiinnostaa tuollainen toteutus! Arvoisat puitteet Fiskarsille.

  • Leave a Reply