Yritys, haluatko tavoittaa sisustustoimittajat?

24.03.2016

Jos olet lanseeraamassa tuotetta, brändiä, mallistoa, tai perustamassa sisustusliikettä tms. ja haluat helposti tavoittaa tiedonjanoiset sisustustoimittajat, löydät ison osan meistä yhdistyksemme kautta. Sisustustoimittajien yhdistykseen kuuluu n. 40 jäsentä, ja toimimme joko vakituisesti mediataloissa tai vapaina toimittajina. Ota ihmeessä meihin yhteyttä, jos sinulla on muutakin alaamme sopivaa tiedotettavaa (tapahtumat jne.).

Sivuiltamme löytyy kaavake, jonka täyttämällä ja lähettämällä tavoitat meidät kaikki. Viestiin voi liittää sekä tekstiä että omia tiedostoja. Erittäin kätevä lehdistötiedotteen lähettämiseen!

kansikuva_sisustustoimittajat

Lanseeraustilaisuuksia on paljon, ja varsinkin syksy- sekä kevätkauden kalenteri tuppaa olemaan varsin ruuhkainen lehdistötilaisuuksien kanssa. Sivullamme olevasta kalenterista voit katsoa ”jo buukatut” päivät, eli merkkaamme kalenteriin ne lehdistötilaisuudet, jotka tietoomme tulevat. Näin vältyt päällekkäisyyksiltä. Monesti meille saattaa päällekkäin osua kolmekin eri pressitilaisuutta, ja ne harmillisesti syövät vähän toisiaan etenkin jos ovat eri puolilla pitäjää.

kalenteri_sisustustoimittajat

Löydät meidät myös Facebookista. Kannattaa ehdottomasti seurata, jos haluat olla ensimmäisenä bongaamassa sisustusuutisia ja nähdä snapshotteja pressitapahtumista, joissa liikumme.

www.sisustustoimittajat.fi

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply