Smaragdinvihreää laukun muodossa

07.04.2016

Kaverin olkapäällä killui mitä ihanin Lumin metallinhohtoinen vihreä laukku, jonne näytti mahtuvan kätevästi A4-kokoiset asiat muiden lompakko-, vesipullo- ja sateenvarjojuttujen kanssa. Ikävä kyllä kyseistä mallia ei enää valmisteta. Kävi kuitenkin onnenpotku, kun kaveri löysi itselleen toisen kappaleen erivärisenä outlet-tapahtumasta, ja minä sain ostaa tämän kaunokaisen itselleni. Siitä asti ollaan kuljettu kuin paita ja peppu – mikään muu laukkuni ei ole yhtä kätevän kokoinen.

Tämä Lumin uusi malli Lyydia on kiva myös, ja lähellä tätä vanhaa, mutta tykkään enemmän tästä vanhan mallin ”palikkamaisesta” muodosta.

Kiitos Piialle siis, kun auttoi kaveria (laukku)hädässä!

lumi_iittala_vakka lumi_vihrea_laukkuLumi_olkalaukku

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply