Shopilla kivuuksia ja erä uniikkeja viljelylaatikoita!

14.04.2016

 

Kaupalla tapahtuu, ja vaikkas mitä! Ensinnäkin on ihanaa, että on valoisaa ja aurinkoista – näen jo etupihan tulevan potentiaalin kesäjuttuja varten, ja ihan selvästi kevät on hiipimässä kaupan ovesta sisään (joskin myös katupölyn muodossa). Suuresta viljelylaatikkokuormasta lisää postauksen lopussa, mutta tässä ensin näpsykuvia muista uusista jutuista Kettukarkki SHOPilla.

Kynsiharjoja kaikille teille keväästä sekoaville puutarhapörreille, jotka ette voi vastustaa käsien työntämistä tuoksuvaan multaan, ja havahdutte omituisen mustiin kynnenalusiin. Näkövammaisten käsityötä nämä. Kaksi kokoa: isompi, ja söpö matkakoko.
kynsiharjat_web

Manteli-narusaippua oli vähän aikaa loppu, ja nyt sitä taas saa! Saippuassa on siis mukana miedosti ihoa kuorivaa mantelia. Tää on ollut miesten suosikki.
narusaippua

Kauppias ihastui näihin omalaatuisen muotoisiin puukulhoihin, jotka on valmistettu oliivipuun juuresta. Ja kupin painosta myös tuntee, että tiukkaa tavaraa on. (Nämä vain Käpylästä, 14,50 / kpl). Pieniä puulusikoita löytyy sekä lapiomallista, että pitkävartista (4 e / kpl).
puukulhot_oliivipuunjuuresta puulusikka_lapio puulusikka_oliivipuu

Haksahdin ihan täysin omaan alumiinikulhooni (näkyy mm. perunasato-postauksessa), ja olen etsinyt samanmoisia kauppaani myyntiin jo pidemmän aikaa. Nämä suloiset Intiassa Fair Trade -periaatteella käsinvalmistetut alumiinikulhot ovat nyt vihdoin löytäneet tiensä Käpylään, ja todella monikäyttöisiä: pähkinäkupiksi, kynttilänaluseksi, pikkulautaseksi, saippua-aluseksi…
vanverre_alumiinikulhot_fairtrade

Ihan selkeä tilaus oli Gourmet-osastolla, ja nyt sellainen (miniversio, mutta sitäkin ihanampi) kaupasta löytyy! Kahvia kauniissa paketeissa toivottiin, ja nyt löytyi korkealaatuiset espressopavut (myös valmiiksi jauhettuna pussissa) sekä suodatinkahvi ja lisäksi musta tee. Vihreää teetä on tulossa myöhemmin!
kettukarkkishop_espresso

Ja sitten, sokerina pohjalla niin ihana tuote, että apua. Virolainen pieni yritys Nordic Honey tuli tutuksi pienen tastingin merkeissä joulukuun bloggaajien joulurallissa, ja nämä kauniit luomuhunajat halusin ehdottomasti myyntiin omaan kauppaan. Ja nyt niitä saa! Makuja on kolme: Spring is in the air (kevyt ja kukkainen), Creamy dreamy (kermainen, vatkattu, ja täydellinen croissantin väliin) sekä Late harvest (vahva, täyteläinen, kanervainen).

Tuo Creamy dreamy on oma suosikkini, ja lapsillekin on sanottu että sitä ei sitten muualle laiteta kuin croissantin väliin. Ymmärtävät että tämä on hitaasti nautittava viikonloppuherkku. Meidän purkki juuri loppui, ja pienimmäinen tänään päiväkodista tullessaan vähän surumielin kysyi, että voitaisiinko ostaa sitä croisanttihunajaa? Kun näytin juuri tuomaani uutta purkkia, oli ilme melko onnellinen. Me siis ollaan tän perheen hunajabubut, muut enempi hillojen kimpussa.
nordichoney_luomuhunaja_kettukarkkishop luomuhunaja_kettukarkkishopJa kasvilava-asiaa! Sinne palstalleni olin etsimässä käytettyjä viljelylaatikoita, eli lavakauluksia, ja törmäsin vaan isoihin tukkueriin. Halusin käytettyjä siks, että ne eivät niin hohda värillään ja maastoutuvat paremmin ympäristöön. Lisäksi niissä on niitä kivoja tekstejä ja leimoja kyljissä. No, tilasin sitten ison erän kaupalle, joka ennakkovarattiin lähes samoin tein. Nyt on toinen satsi jaossa, ja otan varauksia vastaan ennen kuorman saapumista (huomenna pe, aamupäivällä). Lisätietoja laatikoiden koosta ja hinnasta löytyy Kettukarkki SHOPin Facesta. Sinne myös varaukset! Lavojen nouto Käpylästä Kullervonkatu 22, pe 12-14 ja la 11-14.

Let’s istutellaan ihan kreisinä!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply