Viikonlopun istutuslavahässäkkä

18.04.2016

Tuntuu siltä, että näen uniakin vain kasveista, rikkaruohoista, istutuslaatikoista ja palstaviljelmistä. Ilta- ja aamulukemisena puutarhalehti. Tietenkään en ehdi tehdä yhtään tarpeeksi puutarhahommia, mutta ajatukset niissä näköjään unissakin. Muita yhtä haksahtaneitä siellä?

Mutta mikä parasta, tieto tuntuu karttuvan päähän ja enää ei ole sellaista oloa että ei tiedä mistään mitään. Tässähän on oppinut vaikka mitä näppärää sen jälkeen kun tähän omakotitaloon muutettiin ja pääsi kunnolla puutarhahommiin käsiksi. Yllättävän paljon kasvejakin tunnistaa – kuten seuraava etupihallamme käyty keskustelu todistaa:

Aavee: Hei tuolta auton takaa pukkaa jotain sinistä kukkaa, astuin vahingossa päälle.
Minä lapionvarteen nojaten: Joo se on helmililjaa, ei haittaa, sitä on paljon. Ja tää toinen sinertävä tässä on krookusta…
Aavee: No mikäs kasviasiantuntija susta on tullu!
Minä osoitan viereiseen kukkapenkiin: …ja tuo on helminukkajäkkärää.
Aavee (vedet silmissä): EeheheeEHEHEEHEE! ET OO TOSISSAS! KEKSIT ITE! EEHEHEEE!

lavakaulus_kukkialavakaulukset

Mutta hei, oli tässä asiaakin! Ensinnäkin iso kiitos kaikille, jotka jo kävi perjantaina ja lauantaina kaupalla moikkaamassa ja hakemassa lavakauluksia! Oli ihana kuulla teidän puutarhasuunnitelmia ja pelata tetristä boksien ja peräkonttien kanssa. Kaupalla oli niin kova säpinä, ettei ehditty ottaa kuvia ollenkaan. Tässä kuorma heti saapumisen jälkeen. Jos joku jäi vielä vaille istutuslaatikoita, niitä jäi vielä vähän! Laatikon koko on 120 x 80 x 20 cm, ja niitä voi siis laittaa useamman päällekkäin. Kettukarkki SHOPin Facesivulta näkee osoitteen ja aukioloajat.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply