Kauniita työvälineitä viherpeukalolle

19.04.2016

Esteetikolle myös puutarhavälineiden ulkonäöllä on merkitystä. Kauneutta voi ihailla paitsi valmiista lopputuloksesta, myös itse prosessin aikana. Vaikka lämpimät puutarhakelit vielä odotuttavatkin itseään, voi kuitenkin asioita hoitaa etukäteenkin esimerkiksi päivittämällä välineistön kuntoon. Räikeänväriset muovityökalut ja -astiat saa luvan kanssa unohtaa, sillä kaupoista löytyy nyt todella kivoja ja ajattomia tuotteita. Suunnittelu ja valmistelu on puutarhurin puoli iloa.

ideoita_puutarhaan_valineet

1. Taimien esikasvatus on jo täydessä vauhdissa. Kalustemainen saarnipuinen Greenhouse-kasvihuone (665 e) on kaunis sisätiloissa. Lisäksi erikseen ostettava jalusta (225 e). Design House Stockholmille Atelier2+:n suunnittelema / finnishdesignshop.fi

2.  Yrttejä napsitaan pian ruokiin keittiöpuutarhasta. Perinteisen malliset yrttisakset (9,90 e) / Putiikki Vanha-Vanto

3. Taloudellisia taimiruukkuja on helppo valmistaa itse muotin avulla. Kotimaisesta puusta sorvatulla ruukkumuotilla valmistat ekologisia taimiruukkuja sanomalehdestä. Ruukun halkaisija n. 8 cm (22 e) / Hyötykasviyhdistys

4. Jos tuntuu siltä, että työvälineet unohtuvat touhutessa pihamaan kiville ja kannoille, laatikko auttaa pitämään ne mukana. Metallinen säilytyslaatikko puutarhavälineille (32 e) / Cultivera Garden

5. Simppeli puinen nimikyltti yrteille on minimalistin mieleen. Kyltit on valmistettu FSC-sertifioidusta koivusta (2,95 e / 20 kpl) / Bauhaus

6. Edistyneempi puutarhuri ajattelee jo seuraavaa kautta ja kerää siemenet talteen käteviin pikkupusseihin (6,50 e / 20 kpl) / Cultivera garden

 

Kuvat: valmistajat

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply