Kauppa-auto Lahdesta toi paidan

21.04.2016

Lahdessa asuva kaverini tiesi, että etsin harmaata Support your local -collegea kultaisella tekstillä, ja vinkkasi Helsinkiin kurvaavasta Petit St. Louisin kauppa-autosta. Otin yhteyttä, kysyin paitaa, tilasin, ja sovittiin treffit Käpylään. Supersimppeliä, ja mitä PALVELUA! Paita piti tilata Lahdesta asti, kun en ole sitä mistään muualta löytänyt.

Kauppa-auton Toni kertoi, että auto käy Helsingissä useasti (kannattaa siis kysyä) ja autoon voi pyytää kyytiin mitä tahansa kaupan tuotteista. Minullekin oli kassissa useampi koko- ja mallivaihtoehto valmiiksi pakattuna, ja valitsin niistä sitten sopivimman. Otin paidan S-kokoisena, ja se osoittautui just sopivaksi.

Työ lahtelaiset ootte onnekkaita, kun teillä on siellä tällainen paikallinen kauppa (jota me helsinkiläisetkin vähän voidaan lainata).
kauppa-autosupport_your_local_collegesupport_your_local_paitaSupport your local -paita kantaa tärkeää sanomaa yrittäjältä asiakkaalle: tue paikallista. Tukemalla paikallista yritystä pidät palvelut lähelläsi, ja tietenkin samalla työllistät pienyrittäjiä. On ollut niin ihana kuulla käpyläläisiltä, miten iloisia ovat kauppani saapumisesta nurkille (kiitos, kiitos ja kiitos!).

Tiedoksi muille yrittäjille, Käpylään toivotaan vielä enemmänkin palveluja, ja ainakin oma kauppani voi todistaa, että paikalliset ovat valmiita myös ostamaan siitä läheltä. Paikka on täynnä supermukavia, laatua ja estetiikkaa arvostavia ihmisiä, jotka pitävät lähituotannosta, rennosta kaupunkikulttuurista ja ovat avoimia uusille asioille. Korviini kantautuu toiveita jatkuvasti rennosti sisustetusta bistro-tyylisestä paikasta, josta saisi viiniä. Lisäksi toivotaan kahvilaa, jossa voisi istua hyvän kakun ääressä. Myös toivotaan leipomoa, josta aamulla voisi hakea perheelle tuoreen leivän, patongin tai pari.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anni 24.04.2016 at 3:13 pm

  Maunulaan, Maunulaan kans!

  Kettukarkkiin matka ei ole liian pitkä, mutta kahvilaa ja ravintolaa tänne kaivataan kovasti.

  • Reply Maire / Kettukarkki 27.04.2016 at 8:36 pm

   Samaa mieltä! Pakilasta, Maunulasta ja Käpylästä puuttuu vielä paljon palveluita – todellakin olisi tilausta monellekin.

 • Reply Päivi 24.04.2016 at 6:44 pm

  Aaaah!! Tuo on niiiiin ihana kauppa!! Super palvelu, ihanat omistajat. Vierailen Lahden liikkeessä usein :)

 • Reply Maaret 25.08.2016 at 1:58 pm

  Hienoa että Lahtelaiset palvelee hesalaisia. Lahtelaisia ne ei palvele. Lahdessa ei pääse edes hammaslääkäriin. Asiakkaiden huijaaminen on pääasia joten kauppoja suljetaan menekin vähyyden takia. Kukaan ei asioi toista kertaa kaupassa jossa on joutunut huijatuksi. Ps ei liity jutun yrittäjään vaan Lahteen.

 • Leave a Reply