Kevätkuosi keittiönpöydälle

25.04.2016

Tykkää pöytäliinoista, ja erityisesti Marimekon sellaisista. Nyt vaan on ollut iso kyllästys jo kaapista löytyviin kuoseihin, ja uutta kivaa kevätpiristystä piti saada. Viikonloppubrussit omalla terassilla mielessä (kausi alkaa ihan just!) kävin ihan varta vasten piipahtamassa Tammiston outletissa ysmypäivänä. Tätä Maija Louekarin suunnittelemaa Kasvu-kuosia löytyy meiltä jo ennestään sohvatyynystä. Kivat värit, ja erityisen ihana varmasti ulos katettuna.

Ostoskassiin laitoin myös kaksi Oiva-sarjan minikulhoa, joita keräilen aina kun kivat yksilöt osuvat kohdalle.
marimekko_kangas_maija_louekari_kasvu marimekko_kasvumarimekko_kulhot_ysmy

Kulhoja on vuosien varrella ostettu yksittäin lisää, ja niitä on nyt meillä kymmenen. Aina osa on tiskikoneessa – kuten näköjään nytkin. Pieni kulho on juuri sopiva itselleni luonnonjogurtti-granola-hunaja-annokselle, karkki- ja pähkinäkupiksi. Vaikka näitä vähän tavallaan keräänkin, olen suosiolla jättänyt hankkimatta ne yksilöt joista en niin hirveästi ole tykännyt. Kivasti huojuvat, eriparipinot.

marimekko_oiva_pikkukulhot_kettukarkki

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply anne moisare-parttimaa 25.04.2016 at 12:43 pm

    Ihan sama – pöytäliinojen suhteen :) ja noiden kippojen. Tarkoitus olisi hakea liina marimekosta – juhlakausi on alkamassa ja liinaa pöytä huutaa :))

  • Leave a Reply