Blogi täytti 5 vuotta – arvontaputki alkaa!

28.04.2016

Kettukarkki täyttää 5 vuotta, ja onpa olleet hauskat vuodet takana! Kipinä bloggaamiseen on säilynyt edelleen – onhan tää nyt ihan mielettömän kivaa hommaa. Muistan, että alussa (v. 2011) arasteli todella paljon oman kodin kuvaamista, ja kuvat oli rajattu varsin tiukoiksi. Vaikka sisustustoimittajana omankin kodin näkyminen lehtien sivuilla oli ihan luontevaa, jotenkin blogissa sitä ujosteli.

Paljon on viidessä vuodessa muuttunut kuitenkin. Blogin aloittamisen aikaan asuimme Käpylässä, 91-neliöisessä kerrostaloasunnossa ja meillä oli vasta yksi lapsi. Tuolloin 7-vuotias ekaluokkalainen. Nyt tämä tyttönen on jo 12-vuotias ja pienempikin jo 3.

Selailin tässä vanhoja postauksia alkuajoilta, ja 5 vuotta sitten kiinnostivat näköjään elintarvikkeet papusseissa. Ja kieltämättä edelleen.

Myös parvekkeella tunnelmoitiin. Me istuimme siellä kokonaisia iltoja, syötiin, juteltiin, kuunneltiin pihapuiden lintuja. Sittemmin n. 2 neliön parveke on vaihtunut omakotitalon pihaan, ja melkoisen isompaan eläintarhaan fasaaneineen, oravineen, siileineen ja citypupuineen.

Meidän juuri remontoidusta ihanasta mustavalkoisesta keittiöstä oli blogissa todella vähän kuvia, ja hirveän tiukalla rajauksella. Silloin sitä ajatteli, että jos joku on kerran kuvattu, niin mitäpä sitä enää uudestaan kuvaamaan ja kertomaan. Kun taas meidän nykyisestä keittiöstä on lukuisia postauksia remontin eri vaiheista.

paperipussitvalot1lappuseinalla

Ensi viikolla heti maanantaista alkaen kannattaa tulla blogiin kurkkimaan, sillä luvassa on koko viikon arvontoja! Luvassa on sisustusta, asustetta ja puutarhanhoitoa :). Mukana on myös ihan uusi suomalainen lifestylebrändi, joten ehdottomasti osallistumaan vaan!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Pilviraitti 28.04.2016 at 9:24 pm

  Viisi vuotta on jo kunnioitettava ikä blogille. Toivottavasti on vielä monia vuosia edessä. Mielelläni luen postauksiasi. Onnea!

 • Reply Sarp 29.04.2016 at 6:55 am

  Paljon Onnea 5 veelle!
  Monta inspiroivaa ja ihanaa hetkeä vietetty Kettukarkin seurassa.
  Tuli tämän jutun myötä yhtäkkiä ikävä teidän entistä kerrostalokotia.
  Pitääkin selata blogia taaksepäin ja tehtiinhän siitä ihana lehtijuttukin.

 • Reply Päivi 29.04.2016 at 8:50 am

  Onnea Kettukarkille!! Lisää ihania blogijuttuja odotellessa <3

 • Reply Lyde 29.04.2016 at 9:59 am

  Onnea viisivuotiaalle! Meillä onkin sitten aika samanmittainen blogitaival takana :-)

 • Reply Riitta T 29.04.2016 at 10:26 am

  Paljon onnea!

 • Reply Johanna 03.05.2016 at 11:51 am

  Onnea ihana Kettukarkki-blogi! Puss!

 • Leave a Reply