Misellivesivinkki & Madaralta -30%!

29.04.2016

madara_misellivesi misellivesimisellivesi_hamamMisellivesi kuulosti ensin liian hyvältä ollakseen totta. Kasvovesi, joka kosteuttaisi ja puhdistaisi kasvomeikin lisäksi silmämeikin? Nyt on testattu, käytetty ja todella hyväksi todettu. Ihan mielettömän helppoa, kun reissuunkin voi ottaa vain yhden putelin mukaan.

Madaran misellivesi* toimii näin: pyyhi miselliveteen kostutetulla vanulapulla kasvot. Silmämeikin poistoon laita vanulappuun vähän runsaammin ainetta ja pidä lappua kevyesti painaen silmämeikin päällä ja pyyhi meikki pois. Kasvoja ei tarvitse huuhdella. Peruskuntoiseen ihoon ei miselliveden jälkeen juurikaan muita kosteuttajia tarvita, esim. kesällä toimii hyvin. Hinta siihen nähden, että tuote periaatteessa sisältää 3 ainetta (meikinpoistajan, kasvoveden, kosteuttajan), on todella pieni.

Alevinkki! Madaran kasvojenhoitotuotteet -30 % alessa (myös ihana Nokkosvoide* reilut 12 e) Natural Goods Companyn* nettikaupasta 1.5. asti! Madara on ollut itselläni pitkään käytössä ja voin todella lämpimästi suositella raikkaantuoksuisia kasvovoiteita, kasvoöljyjä sekä hiustuotteita.

*Sisältää kaupallisia linkkejä

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply MiiaK 29.04.2016 at 2:44 pm

  Kiitos vinkistä! Menin heti tilaamaan täydennyksiä ja samalla huomasin Mádaralta uusia tuotteita, joita oli tilattava kokeiluun. Ovat kyllä ihan huippuhyviä myös atooppiselle ja stressistä kiukuttelevalle iholle. Pakko vielä hehkuttaa heidän öljyjä – puhdasta rakkautta! :)

  • Reply Maire / Kettukarkki 30.04.2016 at 8:06 am

   No mahtavaa!
   Samaa mieltä noista öljyistä – toimiva tuote, ja vieläpä erittäin kauniissa pullossa. Itse tykkään Madaroissa eritysesti myös tuoksuista, jotenkin ajatukset menee luontoon ja vihreään.

  Leave a Reply