SOAP° ja Gauhar -arvontojen voittajat!

12.05.2016

Synttäriarvonnoista (yht. 5 kpl) on vielä yksi mattimyöhäinen jäljellä! Huomenna julkistetaan viimeinen, ja luvassa on jotain ylellistä, pehmeää ja kotimaista ;)

 

soap_kaupassa soap_boksissa

SOAP° OULU  TUOTESETIN VOITTAJA

Arvonnat suoritettiin random.org-satunnaisnumerogeneraattorin avulla, ja tällä kertaa arpa osui kommentoijalle nro 2 – eli tällä kertaa nopeus oli valttia!

SOAP° Oulun arvonnassa ihanan tuotesetin saa Maarit, joka saa muhkean palkinnon lisäksi toivomansa sydänsaippuan. Voittajalle on lähtenyt sähköpostia. Oikein paljon onnea Maarit!

GAUHAR linen bag_kettukarkkishopGAUHAR JÄTTIKASSIN VOITTAJA

Voittoarpa osui kommentoijalle nro 22, eli Päiville! Hän kommentoi näin: Käyttäisin pellavakassia varakassina matkalla, että saan tuliaiset kotiin. Valikoima on kiva, mutta jos vain yksi suosikki pitää valita niin se on tämä: Off-white Cashmere scarf. Voittajalle on lähtenyt sähköpostia. Paljon onnea Päivi! :)

Monikäyttöiselle kassille (joka on siis myynnissä Kettukarkki SHOPissa) kysyttiin lempparikäyttötarkoituksia, ja niitä löytyikin todella monta! Itsekin sain vaikka mitä ideoita – kiitokset, aivan mielettömän kekseliäitä olette!

…pyykkipussiksi, makkariin taitellun päiväpeiton säilytyskassiksi, viikonloppukassiksi, piknikkikassiksi, saunakassiksi, uimarantakassiksi, mökkiressun petivaatteille, leiriviikonloppuun oman peiton ja tyynyn kuljetamiseen, työkassiksi, perjantai-illan kauppakassiksi, sisustuslehdille olkkariin, lasten leluille, wc- ja talouspaperirullille (no todellakin!), varakassiksi matkalle tuliaisia varten (puhdasta neroutta!), torkkupeittojen säilytyskassiksi, saunakassiksi ihanille pellavapyyhkeille, käsityökassiksi, untuvapeiton kausisäilytyskassiksi, hiekkarantakassiksi Hailuodolle, kassi venereissuillle, kirppiskierroskassiksi, eteisen naulakkoon huivejä säilyttämään, mökkitavaran roudaukseen…

Paljon kiitoksia kaikille osallistumisesta!

BLOGIN 5-VUOTISSYNTTÄRIARVONNAT

1. GAUHAR Arvonta sulkeutunut

2. SOAP° OULU Arvonta sulkeutunut

3. FILLARIPUUTARHURI Arvonta voimassa vielä pe 13.5. iltaan asti!

4. HOUSE OF RYM -VILTTI Arvonta voimassa vielä pe 13.5. iltaan asti!

5. TULOSSA PIAN!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anne 13.05.2016 at 6:29 am

    Useamman vuoden olen seurannut ja tykännyt kovasti. Minua eniten kiinnostavat sisustamiseen ja kosmetiikkaan liittyvät jutut.

  • Reply Una 16.05.2016 at 10:12 am

    Suloisia! =)

  • Leave a Reply