Työpäivä alkaa terassikahvilla

12.05.2016

aamukahville_terassille narsissit_maljakossa riipputuolimairehaarla_kahviMuu perhe lähtee kotoa melko aikaisin, ja sen jälkeen aloittelen omaa työpäivääni kahvikupin ääressä. Herään aikaisin, ja olen tehokkaimmillani aamupäivisin. Kun talo on tyhjä, syön aamupalaa rauhassa meilien, verkkokauppatilausten ja blogikommenttien parissa. Työhuoneestani tosiaan nykyään on tämä ovi terassille, ja annan kesän tulla sisälle raottamalla ovea heti aamusta. Nuuhkin ihan rauhassa ilmaa – ja se tuntuukin tuoksuvan joka aamu vähän erilaiselta. Tänään kovin vihreältä.

Rauhallisen – mutta tehokkaan – aamun jälkeen yleensä vietän joko kokonaista toimistopäivää (kuten tänään), tai sitten lähden avaamaan kauppaa. Tänään tosin myös palsta kutsuu kasteluhommiin – siellä taidankin pyörähtää vielä ennen lounasta.

Tänään olikin ensimmäinen aamu, kun muistin ottaa käyttöön ”kesäaamutakkini”. Ivana Helsingin puuvillaisen kietaisutakin löysin kirppikseltä eurolla. Jalassa totta kai Lahtisen lämpimät huopatossut – jämsästä kun oon – ei pysty muita käyttämään.

P.S. Tänään julkaisen vielä SOAP°Oulun ja Gauharin arvontojen voittajat!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Viivi / Pilviraitti blogi 12.05.2016 at 1:01 pm

  Ihana rento kesätunnelma näissä kuvissa! Ihastuin ekan kuvan tapetti ja valaisin yhdistelmään.

  • Reply Maire / Kettukarkki 16.05.2016 at 9:36 am

   Moi Viivi! Samasta tunnelmasta itsekin nautiskelen – valokin tulee aamuisin (ja iltaisin) tänne niin kivasti.
   Tapetti oli muuten tässä huoneessa jo talon ostettuamme, ja se onkin yksi omista lempparitapeteista jo vuosien takaa :) Valaisin on tän kodin uusimpia ostoksia.

  Leave a Reply