Fillaripuutarhuri & House of Rym Blanket -arvontojen voittajat!

16.05.2016

Turkulainen Fillaripuutarhuri tulee meidän iloksemme Helsinki-visiitille, ja kahden tunnin työtunnit rivitalopuutarhaansa voitti kommentti nro 3, Heidi!

Heidi kirjoittaa näin: Loistava palvelu! Täällä 70-luvun rivitalonpiha kaipaisi suunnitteluapua. Pihalla ei montaa kasvia kasva joten apua kasvien valintaa kyllä olisi tarvetta, millaiset kasvit sopii puolivarjoiseen paikkaan ja haasteelliseen savimaahan.

Turkulaiset olkahaan yhteyksissä Fillaripuutarhuri Tuomoon, joka tulee paikalle pariksikin tunniksi, ja tekee työn tuntipalkalla (tai sitten kysäiset urakkatarjousta!). Homman voi sopia etukäteen, ja ammattilaiselta hoituu niin puiden ja pensaiden leikkaaminen, kuin hyötypuutarhan perustaminen ja opastaminen. Käykääpä tykkäämässä Facebookissa – Fillaripuutarhuri jakaa hyviä puutarhavinkkejä! ;)
fillaripuutarhuri_logo_400

Ihanaisen House of Rymin Honeycomb-viltin voitti kommentti nro 65, Lilliputti! Kysyin kilpailuun osallistuvalta, että kuinka kauan olet blogia seurannut ja mitkä aiheet kutkuttavat eniten. KAUNIS KIITOS vastauksistanne – oli aivan ihana lukea kommenttejanne, ja huomata miten moni on seurannut mukana lähes alusta asti, tai ainakin hyvin pitkään! Myös jokin yksittäinen kirjoittamani aihe (esim. vanhassa kodissa kirjoitettu Parketti valkoiseksi) on tuonut blogini pariin.

Oli oikein kiva kuulla, että nämä aiheet kiinnostavat – ja luvassa siis paljon lisää: omakotitaloprojektit, viljelypalsta, Kettukarkki SHOPin kuulumiset, ei-liian-fiinit kotijutut :), kirppislöydöt, puutarhajutut ja astiat (yes!).

Lilliputti kirjoitti näin: Hei, ihana arvonta! Useamman vuoden olen blogiasi seuraillut, kaikki sisustukseen liittyvät postaukset kiinnostaa.

Mikäli tämä jaquard-tekniikalla valmistettu viltti jäi himottamaan, sen voi nyt napata shopistani alesta, 60 e (ovh. 73 e)! Ja muistakaa, yli 80 euron tilauksissa postimaksu on ilmainen (norm. 6 e)!

honeycomb_vilttiPaljon onnea voittajille!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply