Pyyhepaketti lähtee…

26.05.2016

Lapuan Kankureiden pyyhepaketin arvonta on nyt suoritettu, ja palkintona oli tuo 2 kpl isokokoisia Terva-pyyhkeitä sekä 2 kpl Terva-käsipyyhkeitä (arvo n. 150 e). Voittaja sai valita suosikkivärin, ja matkaan lähtee nyt paketti valkoinen/pellava-värisiä pyyhkeitä. Näitä pellava-puuvillatencelistä kudottuja pyyhkeitä saa ihan pian myös Käpylän Kettukarkki SHOPista, kuorma taitaa olla perillä huomenna!

Voittaja-arpa osui kommentille numero 65, jonka kirjoitti DAADA: Ihania värejä, voi kun onni suosisi! Oma suosikkini on valkoinen ja pellava.

Voittajalle on lähetetty sähköpostia, ja jos jostain syystä häntä ei viikkoon tavoiteta, palkinto arvotaan uudestaan (joskus on käynyt näinkin). Onnea siis voittajalle, ja kiitos oikein paljon kaikille osallistuneille!

valkoinenpellava_arvonta valkpella_arvonta

Yhteistyössä: Lapuan Kankurit

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply