Uusia myymäläkalusteita kaupassa

27.05.2016

hyllyt_shop_2hyllyt_shop_1 kopio hyllyt_shop_3Etsin kauppaani keveän näköisiä korkeita metallihyllyjä myymäläkalusteeksi, ja ihastuin oitis näihin mustiin, ilmaviin hyllyköihin jotka google-ystäväni toi eteeni. Tori.fi:ssä kykkimäni iltatunnit eivät tuottaneet mitää tulosta, joten olin jo melko tuskissani tämän kaluste-asian kanssa. Kävi tsägä, kyseiset hyllyt olivat Ikean, ja vieläpä sopivan edulliset. Taas hiipi se tuttu Ikea-paniikkine on kuitenkin loppu forever ennen kuin ehdin sinne. Vaan sielläpä ne VITTSJÖ-hyllyköt minua odottelivat. Miten sieltä aina vaan löytää itsensä kassajonosta kärry täynnä jotain sälää. Kynttilöitä. Dajmeja. Koreja.

Ensihätään hankin kaksi näitä isompaa hyllykköä, sillä takimmaiseen huoneeseen tarvittiin enemmän hyllytilaa tiskiaineille, kodinoitotuotteille ja puuharjoille. Nyt ne saakin tosi nätisti laitettua. Kuvat ovat tasoa crap, sillä räpsin nämä kuvat pikapikaa kun tavarat oli paikoillaan, taisi jo olla vähän kiirekin. Mua oli auttamassa näiden hyllyjen kasaamisessa kaksi ihanaa ystävää – KIITOS ja halaus! Eikä edes kiroiltu.

Kuvien ottamisen jälkeen kauppaan saapui Lapuan Kankureiden tuotteet, niin ihania! Tulkaas huomenna lauantaina katsomaan (11-14). Ai niin ja vähän aletuotteita löytyy myös (mm. kaikki Kaunisteen tuotteet)! Paikalla en tällä kertaa ole itse – vaan uusi ihana kauppa-apulaiseni – kun minä sillä välin tyhjennän Kumpulan katukirppiksen pöytiä.

P.S. Niitä käytettyjä istutuslaatikoita (lavakauluksia) on pieni pino edelleen, hakemaan vaan! (16 e / kpl)

Kettukarkki SHOP, Kullervonkatu 22, Käpylä

Ihanaa viikonloppua!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply