Löytöjä Kumpulan kyläjuhlien katukirppikseltä

01.06.2016

Päivä Kumpulan kyläjuhlilla kuuluu omiin perinteisiin (pakkomielteisiin). Ei niinkään ne musajutut meikäläistä sinne vedä, vaan kilometrin mittainen katukirppis! Täältä teen yleensä vuoden parhaat vaatelöydöt itselleni, ja nytkin tarttui heti ensimmäisestä pöydästä kivat Mangon paita ja Zaran housut. Kotona vasta sovitin, ja justiinsa täydelliset. Itse asiassa varmaan viidet käyttämäni pöksyt on ostettu kyseiseltä kirppikseltä, noin 1-2 eurolla.

Lähes lennossa nappasin mukaan tämän Marimekon Tantsu-pussilakanasetin, josta en ole vielä ihan varma säilytänkö sen sellaisenaan tyttöjen käytössä, vai teenkö pöytäliinaa tai jotain muuta. Lähes saman värisestä Satula-kuosista (joka on sama, mutta isommassa mittakaavassa) pöytäliina jo meiltä löytyykin, ja tykkään tästä pinkki-vihreästä ihan mielettömästi.
marimekko_pinkki_tantsu

Just himosin Zion ikkunassa kaikenvärisiä Tomseja (sillä niitä on vaan pakko olla kenkäkaapissa, maailman parhaat kengät). Itselläni on tällä hetkellä vain yhdet, mustat, joten tarrasin heti näihin kiinni kun näin kirppispöydässä. Kuinkas sattuikaan – juuri minun kokoni 7,5 – ja lähes käyttämättömät. Tällaisten pitsitossujen kanssa sopii vähän resummatkin vaatteet. Just hyvät ja vilpoiset kesätossut löysien pöksyjen ja t-paidan kanssa.
toms_lace

Vähän erikoisempi sisustuslöytö oli tämä vanha, pieni kivirasia. Tyylistä tulee mieleen art deco, ja vanhempi myyjärouva kertoi rasian olleen hänen omien isovanhempiensa – eli vanha siis on. Pohjaan on käsin kaiverrettu 334 Italy. Kivi on erikoista, valo kuultaa sen läpi. Mitähän kiveä tämä on?

Rasia tulee korurasiaksi, sillä tarvitsen sellaista aina molemmissa vessoissa sekä makkarissa, kun riisun pois joka päivä sormukset ja muut.
vanha_kivirasia

Mietin, että olen aiemminkin kirjoitellut aiheesta Kumpulan kyläjuhlien katukirppis – ja tässä pari tekstiä erityisesti kirppislöytöihin liittyen:

Pikkukukkia kirppikseltä
Nahkaveskat

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply