Ystäväkirjaa ja blogiuutisia

02.06.2016

ystavakirja_maireIhan hirveän vaikea on vastata haastattelukysymyksiin, joihin olisi periaatteessa useampikin vastaus. Esimerkiksi suosikkiväripari – niitähän on oikeastaan rajaton määrä. Mutta hauska oli täyttää tämä Koti ja keittiö -lehden ystäväkirja. Otin sen strategian, että vastasin sen mikä tuli ensimmäisenä mieleeni.

Esimerkiksi suosikkipaikkoja kotona on muitakin kuin oma työhuone. Se on esimerkiksi vessa, silloin kun mankuvat lapset saa lukittua ulkopuolelle. Tai juuri siivottu keittiö, jossa saa aloittaa ruoanlaittotehtaan. Tai olkkarin sohva, jossa saatetaan koko perhe perjantai-iltana löhötä ja rapsutella reporankoina köllöttelevien tyttöjen selkiä. Koko haastattelu siis nyt tuoreimmassa Koti ja keittiössä.

BLOGIUUTISIA!

Divaaniblogit – Kettukarkki mukaan lukien – muuttaa pian Aller Median uudelle Idealista.fi -lifestyle-sivustolle. Ilmoittelen siirrosta kun se on lähellä, mutta nyt jo kannattaa käydä tutustumassa raikkaaseen sivustoon!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply