Idealista odottaa, muutto torstaina!

14.06.2016

parekoreja_kirpputoriltaÄn-yy-tee… nyt muutetaan!

Divaaniblogit integroituvat torstaista lähtien uuteen Idealista-sivustoon. Blogin ulkoasu freesautuu sekä osoite muuttuu muotoon www.idealista.fi/kettukarkki, ja Kettukarkin juttuja löytyy tuttuun tapaan Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista. Ihan vielä kaikki blogin sisällöstä ei ole uuteen osoitteeseen siirtynyt, mutta teknistä viilausta tehdään tässä pari päivää ja sitten on valmista. Itse olen innoissani Idealistan ulkoasusta ja kiinnostavista aiheista saitilla. Tutustukaa ihmeessä, ja jutut tosiaan Kettukarkissa jatkuu entiseen tapaan, pysykääs mukana siis!

Mikä on Idealista?

”Idealista yhdistää Allerin lifestyle-brändien eli Kodin ja keittiön, Fitin, Oman Ajan, Mamalifen, Divaaniblogien, Costumen, Olivialehti.fin ja Allerin tv-toimituksen tuottamat digitaaliset sisällöt aivan uudella tavalla.

Idealistasta löydät juttuja hyvän elämän eri puolista: tyylistä ja kauneudesta, kodista ja sisustuksesta, perheestä ja lapsista, hyvästä olosta, työstä ja rahasta, ruuasta ja treenistä. Idealistassa luet samassa paikassa myös Suomen parhaimpiin kuuluvat blogit.”

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply