Uusia juttuja Käpylän liikkeessä

22.06.2016

Kun aurinko paistaa, myymälä levittäytyy myös vähän pihan puolelle. Nyt onkin ollut vähän tilanpuutetta, sillä uusia tuotteita tupsahtaa kuormissa viikottain. Piha on siis oikeasti varsin käytännöllinen. Käpylän Kettukarkki SHOPista löytyy nyt uutuutena myös Lapuan Kankureiden tuotteita (joiden laatuun malleihin olen aivan rakastunut) sekä yrttitikkuja, pyöreitä hamampyyhkeitä (!), uusia pyyhemalleja ja aivan ihanantuoksuisia SOAP° Oulu -saippuoita. Ja vaikkas mitä!

Sain myös ihanan kauppa-apulaisen avukseni, joten tässä itsellänikin yrittäjänä uusi tilanne – onhan se aika mahtava fiilis, kun voi jakaa toimeentuloa jollekin toisellekin. Tajusin nimittäin tuossa keväällä, että hetkinen, missäköhän välissä ehdin itse lomailla. Olen vähän sellainen yrittäjä, että en halua lomista tinkiä. Ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa tuo on fyysinen liikekin aukioloaikoineen. Huomasin aika pian, että lapun laittaminen luukulle on huono vaihtoehto, sillä asiakkaita käy pitkänkin matkan takaa. Enkä halua tuottaa pettymystä.

Joku normaalimmilla hoksottimilla varustautunut ihminen olisi ehkä ollut enemmän stressaantunut siitä, onko tällaisella kivijalkaliikkeellä mitään mahdollisuuksia menestyä, mutta minä en juurikaan osaa stressata tai jännittää etukäteen tällaisia. Intuitioon on aina luotettu, ja melko vahva tietämys ja kokemus pohjalla aiheuttaa sen, että mulla ei ole minkäänlaisia jarruja olemassa :). Enimmäkseen olen vaan kaikesta kiinnostunut ja innostunut, ja päällä ärsytys siitä ettei kaikkea ehdi mitä haluaisi.


kettukarkkishop_sisustusliikemerkkaustikut_yrteillelasipurkissakettukarkkishop_hamampyyhkeethamampyykeet_tikasirishantverk_puuharja_kettukarkkishop bambuhammasharja_kettukarkkishop gauhar_kettukarkkishopvanhat_lasipurkit_kettukarkkishop yrttitikkukettukarkkishop_maisonbelle jattikokoinen_hamampyyhe

Kettukarkki SHOP, Kullervonkatu 22, Käpylä Helsinki.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply