Ny on marjoja! Ja lomasuunnitelmia

01.07.2016

luomumansikoitaIso JEE ja TUULETUS! Käytiin koko perheen voimin kurkkaamassa palstalle mansikkamaan harson alle ja tällaista makiaa saatiin kiva kulhollinen. Ehkä parasta – luomumansikoita omasta maasta! Kaikki tää itkeminen (ja kitkeminen) on todellakin kannattanut, se palkinto on tasan tässä. Kaikki tähän päälle on pelkkää plussaa.

Nää päätyi aamulla croissantin väliin kermavaahdon kylkeen. Koko taivaallinen setti latteineen nautittiin terassilla auringonpaisteessa – nautittiin niin kehräys kuului varmaan naapuriin asti.

fd

Mansikkasaaliin lisäksi muita tavotteita ja haaveita lomalle:

Pari Mari Jungstedtin kirjaa

Visiitti Marin mökille Kumpulaan

Visiitti Viivin mökille Kumpulaan

Oleilu riippukeinussa kerran ainakin 30 min putkeen häiriöttä

Seinäjoen asuntomessuille visiitti nro. 3. Kaksi duunikeikkaa ei riittäneet – pakko päästä vielä. Mun tekemä kooste parhaista tärpeistä on muuten seuraavassa Koti ja keittiössä! Täytyy nähdä Talo Koskela (keskeneräisenäkin se aiheutti voimakkaita posifiivisia fiboja) valmiina, samoin Talo Kotola on vielä tutkailematta.

Purilainen Haltialassa (maatila tästä meiltä fillarimatkan päässä peltojen halki – ja kyllä, Helsingissä)

Uuden makkarin remppa + sisustaminen valmiiksi

Kirppistelyä joissain landepaikoissa

Hernesaaren rannassa Super bowlissa syöminen

Amen.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Piia 01.07.2016 at 11:22 pm

    Ihania suunnitelmia sulla! Toi riippukeinu on mun suosikki, onnistuskohan täälläkin, edes vartti! ? Ja oman maan mansikat vaan on parasta! Olkoon siis mansikkasato suuri ja toiveet toteutukoon! ??

  • Leave a Reply