Raparperitapetti makkariin

14.07.2016

Siis nyt on jännät paikat. Makkariin valittu tapetti saapui postissa, remontti edistyy ja täällä näyttää jo erittäin hyvältä! Me päätettiin uusia samoin tein koko huoneen varustus. Oltiin molemmat samaa mieltä siitä että kaiken pitää toimia ja tuntua parhaalta mahdolliselta itselle – vaatesäilytys toimivaksi, laukuille paikat, tilan uuteen tyyliin sopiva sänky, uudet patjatkin vielä some day, verhoasiat mietintään, yöpöydiksi jotain täydellisen toimivaa ja ihanan näköistä, viihtyisyysnuppi yleisesti ottaen kaakkoon.

tyhjahuone

Tapettia arvuuteltiin postauksessa Kasvitapetti tuo puutarhan sisälle, ja aika moni teistä arvasikin oikein meidän valinnan, yes! Meidän ykköseksi valikoitui viime kuussa uustuotantoon tullut Boråstapeterin Rabarber, jonka suunnitteli Gocken Jobs muistaakseni 1950-luvulla (tämä pitääkin tarkistaa). Tykkään erityisen paljon Rabarberin raikkaudesta ja kasvien mittasuhteista. Myös vaaleanpunaisten ja keltaisten värpläiskien löytyminen kuviosta miellytti. Joissakin kasvitapeteissa oli turhan paljon sinistä, ja sininen ja minä ei sovita nukkumaan samaan huoneeseen.

Rabarber tuntui muutenkin heti omalta, sellaiselta että sen ympäröimänä haluaisi herätä. Lisäksi samat kasvit (raparperi, poimulehti, orvokki ja ruusut) löytyvät  omasta puutarhasta, joten kuviot ovat varsin kotoisia.
rabarber_borostapeter tapetoimassa_makkaria_700Ihailen tän miehen tarkkuutta ja tarmoa hoitaa homma hyvin loppuun asti. Joka kerta sama juttu – tapettia ei vain hutaista seiniin, vaan samalla maalataan katto- sekä lattialistat (hän ei ollut tyytyväinen niiden vanhaan maalipintaan), sekä kunnostetaan ikkunat (!). Se saattaa tehdä 13-tuntisen remppapäivän, siivoaa jäljet, käy suihkussa ja on niinku ei mitään. Ihan mahtava tyyppi.

(Sanoisinkin kaikille miestä vailla oleville henkilöille, että savosta kannattaa näitä lähteä etsimään!)

ikkunoiden_kunnostusta

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sarp 14.07.2016 at 9:43 pm

  Tämä Raparperi oli mun suosikki, ihana nähdä se seinässä.
  Tulee mahtava makkari.

 • Reply Johanna 14.07.2016 at 10:34 pm

  Oi kun näyttää jo ihanalta! Samanlaista tarmoa toivoisin myös meidän perheestä löytyvän… ;)

 • Reply Maire / Kettukarkki 15.07.2016 at 2:08 pm

  Kyllä! Ja livenä oikein, oikein ihana. En meinaa malttaa odottaa, että saadaan kaikki paikoilleen. Nää lapsiperheen remonttihommat ei etene aina ihan suoraviivaisesti eteenpäin, katkoksia tulee niin paljon. Tuntuu että tässä menee ikuisuus…

  • Reply Sarp 16.07.2016 at 8:51 am

   Tuttu tunne, pienten lasten kanssa verkkaista tahtia, mutta aikailen hyvä tulee :)

 • Reply Tuulia 15.07.2016 at 8:42 pm

  Onpa herkullinen tapetti! Itse ähelsin omaa tapettiani yhdelle seinälle koko päivän enkä moiseen enää ala, eli varmaan Savon reissua pukkaa sitten ;)

  • Reply Maire / Kettukarkki 16.07.2016 at 6:08 pm

   Kiitos Tuulia!
   Kyllä – sanoisin että ensi tilassa Savon suuntaan! :D

  Leave a Reply