Opetustauluja road tripiltä

30.07.2016

No nyt osuin apajille! Vietimme tällä viikolla useamman päivän Keski-Suomessa, ja sieltä road trippejä pikkuteitä Seinäjoelle asti. Meikäläisellä tietenkin kiikarissa kirppiskyltit ja söpöt ruokailupaikat matkan varrella, ja yksi melkoinen mansikkapaikka löydettiinkin. Ostin kivan läjän opetustauluja sopuhintaan, ja näistä riittää kodin lisäksi kaupallekin rekvisiitaksi.
opetustauluja

Myyjätär oli iloinen päästessään eroon tästä yksilöstä, mutta minua nämä elikot ei onneksi pelota (pelkään huomattavasti enemmän yöperhosia). Tää on just hyvä.
opetustaulu_kaarme
Tämä Kööpenhaminaa esittävä taulu on mielestäni varsin hupaisa – vissiin 60-luvulla (tai milloinka tämä kuva nyt on otettukaan) on haluttu kaupungeista korostaa metropolimaisuutta ja on ihailtu vilkasta liikennettä. Tämä kuva voisi olla mistä tahansa Porista otettu. Paitsi nyt nuo ratikat tossa. Nyt jos pitäisi Kööpenhaminaa esitellä yhdellä kuvalla, siinä todennäköisesti olisi värikäs rivistö söpöjä vanhoja taloja, sataman paatteja ja ehkä siipale idyllistä, mutkittelevaa kävelykatua.

Meidän isompi tyttömme on ollut koko viikon futisjoukkueensa kanssa Tanskassa pelaamassa, ja laitoin tämän taulun huoneeseensa yllätyksenä odottamaan. Saas nähdä mitä 12-vuotias taulusta tuumaa. (On muuten pikkasen outo fiilis, kun lapsi on ekaa kertaa ilman vanhempia ulkomailla.)
koopenhamina_opetustauluSe liike, josta nämä koulutaulut löysin, ansaitsee ihan oman juttunsa. Postausta tulossa siis!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply