Tähtipölyä ja rojua Keuruulla

31.07.2016

Kerroinkin edellisessä postauksessa loistavasta opetustaululöydöksestä, ja tässä esittelyä kyseisestä apajapaikasta. Kurvasimme pienellä keskisen Suomen road tripillä Keuruun läpi. Kaupan bongaamisesta johtunut älämöintini liikkuvassa autossa sai kuskin paikalla tuolloin istuvan savolaisen lähes hiillostumaan. Että ei saa kuulemma säikyttää!

No, savolainen pystyi rauhallisesti hidastamaan, laskemaan pulssiaan ja etsimään vapaan parkkiruudun (joita oli kylällä noin… sata), ja minä pääsin liikettä tutkailemaan. Kolmisen kuukautta sitten yrittäjänä aloittanut myyjätär oli koonnut idylliseen liiketilaan varsin kivan valikoiman kaikkea mielenkiintoista. Kaupan nimikin on hurmaava: Tähtipölyä ja rojua. Opetustaulujen lisäksi savolainen osti rumpuhuoneeseensa vanhan valaisimen, ja minä vanerisen noin 10 litran säilytysastian (sisällön väristä päätellen käytetty puolukan säilöntään). Postauksen lopussa toinenkin ehdottomasti korvan taakse laitettava Keuruu-vinkki!
antiikkiliike_keuruu antiikkiliike_keuruulla antiikkiliike_tahtipolya_ja_rojua puulestit vanhaa_tavaraa vanhat_maustepurkit

Keuruun vanha pappila sijaitsee siinä keskustan kupeessa, ja toki sieltä saa ruokaa ja löytää pientä putiikkia jos jonkinlaista, mutta se tärkein on savumuikut. Tämä vinkki on isältä ja äidiltä saatu: sieltä lounaspaikasta, pieneltä sivupöydältä löytää rypsiöljyyn säilöttyjä maailman herkullisimpia savumuikkuja 19,90 e / kilon tölkki! Ja mehän haettiin.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Tiina Moisio-Rusila 13.08.2016 at 6:47 pm

    Olipas ihania vanhoja esineitä.

  • Leave a Reply