IKEAn kuvastolanseerauksessa – puu säilyy vahvana

21.08.2016

Kävin tällä viikolla piipahtamassa IKEAn kuvastolanseerauksessa muutaman sisustustoimittaja- ja bloggaajakollegan kanssa. Paitsi että on mukava nähdä uutuusjuttuja ihan livenä ennen kuin ne tulevat kauppoihin – on mukava kuunnella IKEAn ihmisiltä vähän kuluttajatutkimuksista muotoilutyön ja mallistojen takana. Nyt oli erityisesti tutkittu suomalaisen ihmisen kokemusta omasta kodista ja asumisestaan, ja se jäi mieleen, että muihin Pohjoismaiden pääkaupunkeihin verrattuna kodin persoonallisuus oli erittäin tärkeää. Tässä heti tuli mieleen se, että Helsingissä varsinkin on ihan tuttua se ilmiö, että olet valmis asumaan vähän pienemmissä neliöissä saadaksesi asua juuri haluamallasi alueella, halutunlaisessa kodissa.

Ensimmäisessä kuvassa on mallistoon tuleva polkupyörä, ja nättihän se on! Fillarista täytyy ottaa enemmän selvää, sillä hinta myös oli suht. korkea (muistaakseni 800 euron luokkaa). Polkupyörä on nimittäin hankintalistalla.

ikea_pasila_5_webTässä minä ja ystäväni Pinjacoladan Pinja, jonka kanssa vaihdettiin kesäkuulumisia antaumuksella.

ikea_pasila_12_webikea_pasila_11_web

Kalusteissa näkyi paljon puumateriaalia, mistä tykkäsin todella paljon. Veikkaanpa, että nämä tuolit ovat monen ostoslistalla pian. Samat tuolit saa myös mustina. Taustalla näkyy keinutuoli, jossa rottinkinen selkänoja.

ikea_pasila_10_webikea_pasila_13_web

Ja siinä minä ja Pinja jälleen (kiinni jäätiin, kakku maistui…).

ikea_pasila_14_web

Tämä puusohva oli todella nätti, ja kaunis mittasuhteiltaan. Myös pampula-amppelit viehättivät.

ikea_pasila_3_web ikea_pasila_9_web ikea_pasila_8_web ikea_pasila_6_web ikea_pasila_4_Webikea_pasila_7_web ikea_pasila_1_web

Kuvasto muuten jaetaan koteihin elokuun lopussa, eli aivan pian.

 

Kuvat: IKEA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply