Kettukarkki SHOP Design Marketissa viikonloppuna!

30.08.2016

Perinteinen, syksyn iso tapahtuma Design Market 2016 järjestetään jälleen Kaapelitehtaalla Helsingissä. Täällä sitä on itse jokainen vuosi ollut asiakkaana tekemässä suosikkifirmoilta hyviä ostoksia, ja nyt ensi kertaa itse siellä pöydän toisella puolella. Jännittävää!

Kettukarkki SHOPin pöydällä on tietenkin hamam-pyyhkeitä, ja nyt sain sellaisen pyyhe-erän, jossa on aivan uusia värejä ja malleja mukana! Pöydällä myös varastonpoistoja ja muuta ylläriä kaupan valikoimista. Tervetuloa moikkaamaan ja shoppailemaan (minä ajattelin itsekin tehdä kunnon hamstraukset kollegoiden pöydistä).

Kettukarkki SHOPin osasto sijaitsee sen ison hallin (Merikaapelihalli) pitkällä ikkunaseinällä – lähes pääovea vastapäätä.

Design Market 2016 Kaapelitehtaalla la – su 3. – 4.9. klo 11-18. Vaikka tapahtuma on todella iso, paikka on aina kovin täynnä, joten lastenrattaita kehotetaan jättämään vaunuparkkiin. Tervetuloa & siellä nähdään!
DM_kartta-myyjilleDesign Market 2016 la-su 3.-4.9. klo 11-18, Kaapelitehdas Helsinki.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply