Illalla Muotogaalaan – releet kasassa!

31.08.2016

Tiedossa on paljon ystäviä ja tuttuja, muotoilupalkintoja (jännittää jo etukäteen vähän voittajien puolesta), hyvää ruokaa ja ehkäpä hieman skumppaa. Vaikka gaalat on mukavia tilaisuuksia edellä mainituista syistä, tuo juhlapukeutuminen ei tule itseltäni ihan luonnostaan. Nyt halusin välttää hyvissä ajoin asuahdistuksen, ja hankin koko setin jo kesällä hyvissä ajoin (tai oikeastaan useampiakin, sillä kesällä oli muitakin mukavia juhlia).

Cosista löytyi iiiihana mekko, jossa mukana silkkiä. Kivan tiukka ylhäältä, ja hauskan pullea alhaalta. Korut vanhoja luottokoruja (Lapponian, Björn Weckströmin suunnittelemia), kengät Zion nuden – tai oikeastaan vähän seepian – väriset kiiltonahkaloaferit. Kohta mennään! Meikkaus- ja kampaajatuokio onkin pian jo käsillä. Sitten täytyy vielä miettiä onko tukka auki vai kiinni… paniikki!

cos_gaalamekko lapponia_rannekorucampers_loaferit

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply marja 01.09.2016 at 9:25 am

    Ihana mekko! Ollut mullakin ostoskorissa jo monta kertaa :) Toivottavasti ilta oli onnistunut! Minunkin piti tulla mutta ei niin mitään mahdollisuutta töiden puolesta.

  • Leave a Reply