Uudet Jordanit! Suunnittelija Andreas Engesvik

02.09.2016

Kaupallinen yhteistyö: Jordan Clean Smile

Jordan lanseerasi uuden Clean Smile -hammasharjan, joka on paitsi esteettinen, myös erittäin ergonominen. Myös kivoja värivaihtoehtoja on useita.

Juttelimme sisustustoimittajakollegoiden kanssa lehdistötilaisuudessa siitä, että kuvaustailauksiin täytyy monesti metsästää kauniita hammasharjoja ulkomaita myöten, ja niitä aina hamstraillaan mukaan kohdalle osuu. Tuntuu ihan uskomattomalta, että tällainen perus, edullinen markettiharja voi näyttääkin näin kauniilta!

Myös esteetikon kotona on tärkeää, että arkisetkin esineet ovat kivannäköisiä – ilman että täytyy tinkiä laadusta tai toimivuudesta. Meilläkin on kotona kaksi vessaa, joissa hammasharjoja molemmissa, ja tuntuu vähän epämukavalta pitää niitä esillä siellä. Mitään kaappeja meillä kuitenkaan ei niissä ole jonne ne voisi piilottaa.

Harjan suunnitteli tunnettu norjalainen teollinen muotoilija Andreas Engesvik, jonka asiakkaina ovat olleet muun muassa Menu, Muuto ja Iittala. Oli mukava tavata Andreas ja kuulla harjan muotoiluprosessista. Andreas kertoi esimerkiksi seuraavaa: hän halusi riisua harjasta kaiken ylimääräisen pois, ja tehdä varren ainoastaan yhdestä materiaalista. Peukalon kohdan käyttöliittymä on ura, eikä esimerkiksi joku kumimainen materiaali. Käden sisälle jäävän kahvan profiili on kulmikas, kuten sormien sisäpinta onkin kun niitä koukistaa (tätä en olisi itse huomannut!). Ja harja todellakin istuu käteen erittäin hyvin. Sitä on vaikea selittää – se täytyy kokeilla.

Tykkään itse myös paljon tuosta yksityiskohdasta, että harjaksissa on kahta väriä – siitä tulee harjalle kivasti persoonaa!

Clean Smile_hammasharja_jordan Clean Smile_jordan_cleansmile Clean Smile_jordanVärivaihtoehtoja löytyy useita (7 kpl), ja perheenjäsenet voivat valita kukin oman lempparinsa. Clean Smile jordan_toothbrush_cleansmile

Meillä kotona (ei-niin-hienoja) hammasharjoja piilotellaan aina pois näkyviltä, ja tuntuu siltä että se epäesteettinen harja pilaa aina koko sisustuksen. Vaan nytpä ei tarvitse! varikkaat_hammasharjat_jordan_cleansmile lempparivari_jordanClean Smile -hammasharjoja saa isoimmista marketeista, ja on ihan yksittäisistä kauppiaista kiinni ketkä tämän uutukaisen ottavat valikoimiinsa. Eli jotta saadaan pitää tämä kaunokainen pitkään kaupan hyllyllä, pyydetään sitä omaa lähikauppiasta ottamaan näitä hyllyyn.

Tässä muotoilija Andreas Engesvik. Osallistu kilpailuun, ja voit voittaa valitsemasi Engesvikin suunnitteleman tuotteen!

andreas_engevik_jordan

Kuvat 1, 2, 3, 4 ja 7, Orkla Care Oy

Osallistu kilpailuun!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hanna 02.09.2016 at 1:33 pm

  Kauniita harjoja! Kannattaa kurkkia netin syövereistä myös Humble Brush – mun silmään ainakin myös sellainen ei-piiloteltava hammasharja ja lisäksi ekologinen. Ja saa Suomesta. :)

 • Reply Sarp 03.09.2016 at 8:50 pm

  On kyllä kauniita.
  Pitää ostaa reissuharjaksi, muuten harjataan sähköllä.

 • Reply Leena Niemelä 01.10.2016 at 5:58 pm

  Kauniita harjoja ovat! Ehdottomasti esillä pidettäviksi pirstämään aamuhetkeä:)

 • Leave a Reply