Hyvää yrittäjän päivää!

05.09.2016

No jos totta puhutaan, eihän tämä työltä ollenkaan tunnu. Kettukarkki SHOPin osallistuminen viime viikonlopun Design Marketiin oli pikku rutistus yhdessä apupojan kanssa. Näissä kuvissa vielä valmistellaan mestoja ennen ihmisryntäystä, ja kaikki sujui kyllä varsin mallikkaasti. Oli kyllä ihan mielettömän hauskaa rupatella uusien ja vanhojen asiakkaiden kanssa. Oman liikkeen myötä olen hyvin pitkästä aikaa itse asiakaspalvelijan roolissa (vaikka yrittäjänä olen ollut jo hyvin pitkään), ja se onkin ollut mukava plussa tähän kaikkeen muuhun työhön. Että iso kiitos teille kaikille ihanille asiakkaille!

Laskeskelin tuossa, että ensimmäisen firmani perustin 21 vuotta sitten – ja tuntuu, että ihan alussa tässä vasta ollaan. Mutta juu, jos pohdiskelet yhtään yrittäjäksi ryhtymistä, niin voin suositella lämpimästi.

Hyvää yrittäjän päivää kaikille kanssayrittäjille!

designmarket_1_web designmarket_2_web
Apupoikakin pääsi (joutui) kuvaan – mitäs poseerasi. :)
designmarket_apupoika_web

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply