Löytö – omenalaatikot

19.09.2016

Kaupalla aina on käyttöä laatikoille – niitä tarvitaan esillepanoissa ja tuotteiden säilytyspaikkana. Näihin ei nyt omenoita tule, vaan varmaankin hamampyyhkeitä ja muuta ihanaa.

Nyt kovasti kutkuttaa laittaa SHOPin eteen jotain kivaa syksyistä kasvia, ja puutarhakauppojen hyllyistä löytyykin nyt kaikkea ihanaa. Yleensä nappaan naapurista Anitalta (Fiori di Anita Käpylässä, Pohjolankatu 40) kukkasia kauppaan, ja tämä vihreäntuuhea erikoiskanerva onkin sieltä ostettu. Anitalla on aina kaikkea hauskaa. Kerran lähdin hakemaan kukkia, ja poistuin kaupasta kurkkutaimen kanssa – ja niitä kurkkuja ollaankin koko kesä syöty.

Kävimme ihan muissa asioissa Bauhausissa, ja kysäisy puulaatikoiden perään tuotti tulosta. Omenalaatikot on just täydellisiä kaupan tarkoituksiin! Myös muut kuvien kasvit on sieltä hankittu. Huomenna vienkin nämä Kettukarkki SHOPille!

puukorit_puutarhassakanerva_puukorissasyyskukkia omenakorit_puukorit

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply