Kettukarkki SHOPin pihatunnelmia

21.09.2016

Laitoin eilen kaupalla vähän esillepanoja uusiksi, kun löysin näitä ihania ja monikäyttöisiä omenalaatikkoja viikonloppuna. Toivon, että kuiva ja lämmin syksy jatkuisi vielä pitkään, sillä kaupan sisustusta on niin mukava levittää myös pihan puolelle.

Kaupalle kuuluu hyvää, ja tässä kuussa alkoikin ensimmäinen kuukausikamppis, joita siis jatkossa on aina sekä verkkokaupassa että Käpylän liikkeessä. Syyskuun tarjouksena on House of Rymin astiat -20%, ja jos haluat saada tietoon seuraavat uutiset, parhaiten pysyy kärryillä meidän Facesivun kautta. Sieltä vinkkaamme kaikesta kivasta viikottain.

Lokakuussa meille tuleekin ihan uusi merkki myyntiin, ja se on hieman muusta valikoimasta poikkeavasti luonnonkosmetiikkaa! Nyt on pyydetty niin paljon hyvää luonnonkosmetiikkasarjaa kauppaan, että päätin toteuttaa toiveet. Valitsin tietenkin sellaisen kasvo- ja vartalosarjan (puhdistus + voiteet), joka on itselläni ollut käytössä jo pidempään, ja sitä ei ihan niin helposti Suomesta muualta löydäkään. Sen paljastan, että luvassa on kauniita purnukoita ja jotain… hunajaista. ;)

kettukarkkishop_somistusblommor house_of_rym_astiat house_of_rym_kasipyyhkeet_web house_of_rym_kettukarkkishop kettukarkkishop_piha_kapyla_web

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply