Uuden makuuhuoneen sisustus

19.10.2016

Ollaan niin nautittu tästä huoneesta. Toteutettiin se unelmiemme makkari kesän aikana talon alakertaan, ja nyt sen sisustus on esittelyvalmis. Vuosi sitten tilaan tehtiin ovimuutos, eli vanhan ikkunan paikalle remontoitiin lasiliukuovi, josta käynti takapihan puolelle tehdylle uudelle terassille.

Takapihan puutarha näytti uudesta oviaukosta niin kutsuvalta, ja huoneesta tuli niin ihana, että päätimme muuttaa tänne oman makkarimme. Työ- ja vierashuone siirtyi puolestaan yläkertaan. Plussana se, että saamme nyt nukkua eri kerroksessa kuin lapset. Nyt kun vauva-aika on ohi, ei tarvitse öisin olla kärppänä lasten tarpeita varten. Tytöt pärjäävätkin yläkerrassa varsin mainiosti.

Makuuhuoneeseen tavoiteltiin tunnelmaa, jossa puutarha tulee sisälle. Löysin täydellisen vintagetapetin, jolla tapetoitiin huoneiden kaikki seinät. Lopputulos on juuri sitä mitä toivottiin – ihan meidän tyylinen.

makuuhuoneen_sisustus_kettukarkki_kukkatapetti_webkattovalaisin_metallimakuuhuone_kettukarkki_metalframebed_bedroom_kasvitapetti_webSopivaa – ei liian romantisch – metallisänkyä etsittiin, sillä meillä ei ollut sänkyä pitkään aikaan ollenkaan (ollaan nukuttu pelkillä patjoilla). Sängyn tummanharmaa väri ei tosin miellytä, ja se odottaakin maalausinspiraatiota, ja värin valintaa (joku pastelli on mielessä).

upm_jakkara_makuuhuone_sisustus_kettukarkki_webkasvitapetti_makuuhuone_kettukarkki_rabarber_webkettukarkki_makuuhuoneen_sisustus_vaatetanko_kukkatapetti_web

Vaatehuoneeseen siirtyi eteisestä tämä puuteline, joka onkin mainio paikka ripustaa esim. pyyhkeet kuivumaan ja laittaa aamuvaatteet valmiiksi. Oikeastaan meillä ei tälle telineelle ole tällä hetkellä muuta paikkaa, joten tässä se nyt saa töröttää. (Kuvan vaaleanpunainen pyyhe on oman kaupan Arthur Dent.)

Päiväpeittoa meillä ei tällä hetkellä ole ollenkaan, ja tykkään sängystä just näin. Kivat lakanat saa näkyä alta, ja jalkopäässä on Lapuan Kankureiden mintunvihreä pellavaviltti.

makuuhuone_kettukarkki_liukuovi_terassille_web

Tässäpä vielä muistoksi yksi kuva huoneen entisestä elämästä. Kuvassa näkyy hyvin myös tuo vanha ikkuna, joka nykyään on siis ovi (yläkuva on otettu tismalleen samasta kohdasta):

office

Kiinnostaako rintamamiestalon ehostus ja sisustus? Seuraa Kettukarkki-blogin remppatarinoita lisää Facebookissa, Instagramissa tai Bloglovinissa.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply tiinakaisa 19.10.2016 at 4:43 pm

  Ihana on se!

 • Reply Sarp 19.10.2016 at 8:47 pm

  Raparperi-tapetti ja tuo lasiliukuovi ovat kyllä melkoisen ihania. Ei tuo entinenkään tapetti huono ollut.

  • Reply Maire / Kettukarkki 20.10.2016 at 12:45 pm

   Kiitos paljon! Ollaan kyllä oltu aika tyytyväisiä.

   Periaatteessa tuon vanhan tapetin olisi voinut säästääkin (tykkäsin siitä kyllä), mutta haluttiin pistää huone ihan uusiksi. Ja piti saada jotain vihreää seinään! :)

 • Reply Johanna 20.10.2016 at 9:57 pm

  Tästä tuli ihan huippuihana! Tuolla ei voi nähdä muita kuin kauniita unia.

 • Leave a Reply