Toimittajan kiva artikkeli yritysideastani, joka johti uramuutokseen

25.10.2016

Ihan uskomatonta, että kohta tulee kaksi vuotta täyteen sisustusliikkeen pitäjänä, tai sisustusverkkokaupan oikeastaan. Toimittaja Henna-Leena Kallio haastatteli minua käpyläläisessä kahvilassa, ja taitava kirjoittaja sai kaivettua ensimmäisenä esiin minusta koko tarinan, yksityiskohtineen. Kannattaa ehdottomasti lukea mielettömän kiva juttu yritysideastani ja siitä, miten kaikki oikeastaan sai alkunsa.

Koko hommahan on sittemmin paisunut yli äyräidensä. Kahden vuoden aikana on tapahtunut valtavasti: on toteutettu pop-uppeja yhteistyökumppaneiden kanssa, perustettu myymälä, palkattu mahtava apulainen ja kasvatettu kaupan valikoimaa. Asiakkaita on ympäri Suomea, mutta kaupan ydin on säilynyt samana. Meille jokainen asiakas on se tärkein, ja kaupan hyllyiltä löytyy vain sellaisia tuotteita, joita itse käytämme ja suosittelemme.

Ja koko homma on edelleen aivan yhtä hauskaa, vaikka onkin lähtenyt lapasesta vähän enemmän kuin aioin! Vaikka Kettukarkki SHOP on nyt pysyvä ja isompi osa työtäni, edelleen mukana kulkevat sisustussuunnittelu, stailaus ja sisustustoimittajan työt.

Lue juttu täältä: Sisustuskauppa syntyi pyyhkeistä


kettukarkkishop_houseofrymshop_syksy_2016_1kettukarkkishop_gourmet

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply satu 25.10.2016 at 2:17 pm

  Ostin 2015 Parolan aseman joulumarkkinoilta ekat Hamam-pyyhkeet ja edelleen täysin priima kunnossa ahkerassakin käytössä!
  Luin myös tuon artikkelin aloituksesta ja tuli mieleen miehen yrittäjyyden alku. Hän osti valmiin yrityksen ja se riski ja miettimisen miten lähtee sujumaan tuli mieleen. Nyt pian 2vuotta myöhemmin on palkattu jo yhteensä neljäs työntekijä ja nöyrän Kiitollisena saa todeta,et riski kannatti ottaa ja tarttua mahdollisuuteen vaikka se tulikin puskista .

 • Reply Maire / Kettukarkki 25.10.2016 at 2:22 pm

  Moi Satu! Onpa kiva kuulla, että miehelläsi on myös ollut oikea polku valittuna, ja että tarttui yllättävään tilaisuuteen intuition myötä! Jos vaan tulosta tulee tarpeeksi, yrittäjyys on ihan parasta työtä. :)

  Tervetuloa jälleen pyyheostoksille Parolan Aseman joulumarkkinoille! Järjestämme siellä taas markkinat lauantaina 26.11., ja siellä Kettukarkki SHOP taas hamampyyhekioskeineen pystyssä. Ja muutakin kivaa tulossa! :)

  • Reply Ansku 25.10.2016 at 9:23 pm

   Ja hei jee, tykkäys pyyhkeille! Ne on ihan superkauniit. Kaveri osti viime vuonna. Jospa minä tänä vuonna :)

   • Reply Maire / Kettukarkki 26.10.2016 at 8:36 am

    No pyyhkeet onkin ihan mahtavia, siitä vaan testaamaan! (Varoitus: niihin jää sitten tosi pahasti koukkuun… )

 • Reply Ansku 25.10.2016 at 9:21 pm

  Voihan viude miten nätti kauppa onkin!

 • Reply Sanna 26.10.2016 at 2:49 pm

  Hei tulipas tuosta artikkelista tosi kiva!

 • Leave a Reply