Kaupallinen yhteistyö: Gasum / Köökki
Gasumin kaunis asiakaslehti Köökki on jälleen tupsahtanut painokoneesta. Neljäs lehti sisältää jälleen laadukkaan paketin reseptejä ja lifestyle-artikkeleita, ja sivut ihanine kuvineen saavat kerta kaikkiaan veden kielelle.
Tutustu lehden resepteihin ja näköislehteen verkossa tai tilaa omasi.
Lehden teema on tänä vuonna ”Herkkuja ja ympäristölle parempia valintoja”, ja sivuilta löytyy mielenkiintoisia tarinoita yrityksistä, jotka haluavat panostaa vahvasti uusiutuvaan, kotimaiseen energiaan toiminnassaan. Esimmerkiksi panimoravintola Bryggeri Helsingin panimosta syntyvä mäski (vuodessa 50 tonnia) kuljetetaan Lahden biokaasulaitokselle, josta kaasu palaa takaisin panimon käyttöön. Parasta!
Meille kotiin otetaan talteen lakritsaisia ruokareseptejä, kuten tämä kuvan Laku-BBQ-ribsit sekä sitruunainen lakurisotto. Kouvolan Lakritsin juttua on vaikea lukea, tulee niin järkyttävä lakuhimo.
Lehdessä on erittäin mielenkiintoinen artikkeli ja infopaketti kaasuautoilusta, ja erityisesti kotimaisen, biojätteestä tuotetun biokaasun käytöstä polttoaineena. Olen tässä itsekin mielenkiinnolla opiskellut tätä aihetta, ja blogiin onkin piakkoin tulossa postaus käyttökokemuksistani kaasuautosta. Voin paljastaa, että luvassa on ihan tavallisille perheille autoiluarkea mullistava juttu! Kannattaa ihmeessä lukea tuo Köökin juttu, jos päästöttömämpi ja uusiutuvan energiamuodon käyttö autoilussa kiinnostaa.
Kaikki lehden reseptit ja artikkelit löytyvät osoitteesta kokkaakaasulla.fi
(Kuva 3 kpl yllä: screenshotit Köökki-lehdestä)
Jos tuli herkkuhimo tai tiedonjano, lataa itsellesi oma verkkoversio Köökistä. Sain lehtiä myös itselleni kivan nipun – tervetuloa nappaamaan oma liikeestäni Käpylästä (Kettukarkki SHOP, Kullervonkatu 22).
2 Comments
Aikomukseni on osallistua köökki lehden kilpailuun mutta en löydä sivua jossa ensin vastataan muutamaan kysymykseen ja sitten kertoo mielipiteet lehdestä.
Moi! Minäpä selvittelen tätä ja kysyn mistä kilpailu löytyisi – palaan asiaan.