Kettukarkki SHOP mukana Parolan aseman joulumarkkinoilla lauantaina 26.11.!

21.11.2016

parolan-aseman-joulumarkkinat-2016-700-pxTule tankkaamaan kanssamme iso annos joulutunnelmaa Parolan aseman Joulumarkkinoilta! Viime vuoden tapahtuma oli ihana, ja jo bloggaaja Katjan koti Parolan Asemalla on näkemisen arvoinen paikka. Kun ovista astuu sisään, tuntuu kuin astuisi jonnekin aivan eri maailmaan kaukana menneisyydessä. Suosittelen!

Mukana myymässä on bloggaajia, ja idyllisen kahvilan lisäksi myyntipöydistä löytyy muun muassa joulukortteja, hamampyyhkeitä, spa-tuotteita, kransseja, tuoksukynttilöitä, sisustuskirjoja, koruja ja herkkuja. Kaikki tuotteet – muutamaa tarkoin valittua vintagepoimintaa – ovat uusia, joten nyt kannattaa hyödyntää tämä päivä joululahjaostoksiin.

Viime vuonna oli tosi hauskaa, ja me kaikki myyjät tunnemme toisemme ja tunnelma on todella leppoisa ja tuttavallinen. Suuntaa siis lauantaina vaikkapa koko perheen kanssa yhdessä auton nokka kohti Hämettä ja Parolaa, osoite on: Asemantie 11, Hattula.

Ilmoittaudu ihmeessä mukaan Tapahtumasivullamme, josta löydät myös tarkemmat infot parkkipaikoista ja sijainnista. Tapahtuma on lauantaina 26.11.2016 klo 11-16, lämpimästi tervetuloa ihanille jouluostoksille!

Mukana tunnelmoimassa:

Pilkkuraita
Kettukarkki SHOP
Muita ihania
Pinjacolada
Weekday Carnival
Kanelikauppa
RIEMUpuoti
Kotipalapeli
Juju
1 kertaa 2
Diagnoosi: Sisustusmania
Ludwig & Wilgot
Parolan asema
Souvenirs
Koti kaupungin laidalla

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply