Paita lastenosastolta

28.11.2016

college_hollywhite glitter_college

Yritin tyrkyttää tällaista hauskaa collaria 4-vuotiaalle, joka kieltäytyi kohteliaasti ja kääntyi kohti hiuspantaa, jonka päällä törrötti vihreä glitterjoulukuusi helisevine kulkusineen. Meidän piti kahdestaan keksiä hetkeksi tekemistä kauppakeskuksessa sillä aikaa, kun mies oli omilla asioilla, ja piipahdettiin Lindexin lastenosastolle. Mutta pisteet tarkkasilmäiselle glitterharakalle, löysi minulle kullanvärisen luomivärin.

Näin kivaa paitaa en kauppaan tohtinut kuitenkaan jättää, ja ostinkin sen sitten lastenosastolta itselleni koossa 170 cm. Vähän hirvitti liian halpis hinta (parikymppiä), mutta lupaan käyttää.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Tiia - Littlebigthings 28.11.2016 at 2:33 pm

    Ihana! Tahon kans :)

  • Leave a Reply