Minibudjetin kylppäriremontti edistyy – esittelyssä valitut sisustustuotteet

07.12.2016

Suhtauduin ensin meidän kellarikylppärin remonttiin vähän ”saas nähdä mitä tästä tulee” -asenteella, on mieli muuttunut ja nyt odotetaan valmistuvaa remonttia kuin kuuta nousevaa. Siitä tulee niin kiva!

Remppa on edennyt odotettua nopeammin, sillä mitään yllätyksiä tai hidasteita ei ole tullut vastaan. Myös varsinainen sisustussuunnitelma on suunniteltu ja löyty lukkoon siinä vähän projektin ohessa, pikaisilla aivoriihillä ja nopeilla laskelmilla. Kuten muistetaan, tuo savolaisen remppabudjetti on huimat muutama sata euroa (joka kuulemma onkin nostettu nyt 500 euroon). Haaveilimme puuseinistä kylpyhuoneeseen, ja asiaan saatiin erittäin hyviä vastauksia. Nyt on leveät kuusipaneelit tilattuna, ja juuri täydellisellä ”pienen rakosen” STS-pontilla. Emme halunneet perinteistä tasaväristä haapaa, vaan nimenomaan kuusta sen kauniin eläväisen, oksaisen pinnan vuoksi.

Olen tehnyt melko tarkan suunnitelman siitä, miten pyykkihuolto toimii, ja nyt en halunnut tehdä yhtään kompromissiä myöskään ulkonäön suhteen. Susirumasta kylppäristä on nyt sen verran kärsitty, että we’re worth it! Luvassa on siis uusi upea sadesuihku, kivat puiset pyykinsäilytyskorit ja pyykkitelineet. Edes vanhaa metallista oskarinoksaa ei laiteta enää paikoilleen, vaan sen tilalle tulee ihana tamminen pyyheteline. (No, ei kerrota remppamiehelle, että näiden herkkujen hankkimisessa saattaa tuo budjetti vähän paukkua… ). Onneksi suurin osa löytyykin oman liikkeen valikoimista, ja niitä on tässä ehtinyt ihailla jo pidempään.

Suihkun ostin jo noin yli vuosi sitten heräteostona jemmaan (mikä oli ehkä vähän outoa siinä mielessä, ettei edes oltu päätetty remontista). Tämä suihku on sellainen, että sen voi liittää vanhaan sekoittajaan ja kokonaisuudesta saa melko edullisesti täysin uuden pelin. Lisäksi tuo sadesuihkun malli miellytti kovasti. Mutta kaikkihan me silloin tällöin suihkuja shoppaillaan hetken mielijohteesta!

Nyt on jo kaikki raksamateriaalitkin tilattu, joten näyttäisi siltä että jouluksi päästään saunomaan – ja onkin kyllä saunaa jo kovasti ikävä!
kettukarkki_kollaasi_rintamamiestalon_kellari

Kellarikylppärin tulevat tuotteet

Sadesuihku /  FM Mattsson 9000E n. 200 e , Stark-Suomi

Pyykkikori / Verso Lastu XXL pärekori 135 e, Kettukarkki SHOP

Seinäkori puhtaille laudeliinoille / Verso Lastu seinäkori 50 e, Kettukarkki SHOP

Ekologiset pyykinpesuaineet / L:A Bruket á 27,50 e, Kettukarkki SHOP

Puinen pyyheteline / Iris Hantverk 74,90 e, Kettukarkki SHOP

Puinen pyykkiteline / Iris Hantverk 95 e, Kettukarkki SHOP

Laudeliina + saunatyyny / Twisti 150 cm 33,90 e, Lapuan Kankurit

Kuusipaneelin kuva / Saunatalo.fi

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply