Kettukarkki SHOP kyläilee Annankadulla!

13.12.2016

Pistimme kotimaisen, melkoisen tuoreen Alina Piu -vaatebrändin uuden liikkeen kanssa hynttyyt yhteen, ja nyt Design districtiltä Helsingin keskustasta löytyy myös Kettukarkki SHOPin tarkoin poimitut ihanimmat tuotteemme.

Jos tykkäät pitkäikäisistä, hyvin suunnitelluista vaatteista, joiden materiaali on laadukasta ja tarkkasilmäisen (ja -sormisen) suunnittelijan huolella valitsemaa, tykkäät taatusti Alina Piun mallistosta.

Tässä vähän kuvia POP UP -valikoimastamme liikkeessä.
img_2648 img_2644

Meillä täällä Käpylä Kettukarkki SHOPilla on myynnissä vastaavasti Alina Piun tuotteita, sillä olen näihin ihan rakastunut. Rekistämme löytyy mm. tätä ihanaa merinovillaista Aina-mekkoa väreissä musta ja harmaa. Mekko on suunniteltu täydelliseksi työvaatteksi viileille keleille: se on siisti, helposti muunneltava koruilla ja asusteilla – ja mikä tärkeintä, lämmin.

 

mekko

Tämä vaateyhdistelmä on vaan niin ihana. Meiltä saa myös tuota Silvia Cardigania väreissä musta ja harmaa. Pehmeitä villahuiveja on myös useita erilaisia, kuvassa Tuulia.

hame

Alina Piu -tuotemerkin takana on suunnittelija Pauliina Leisti. Erittäin lahjakas mimmi pysyttelee ehkä vähän piilossa brändinsä takana, ja haluankin esitellä Pauliinaa vähän tarkemmin. Lisää kuvia kivasti sisustetusta liikkeestä ja juttua Pauliinasta seuraavassa postauksessa. Nähdään Käpylässä tai keskustassa!

POP UP koko joulukuun ajan, Alina Piu STORE, Annankatu 11

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Eija 13.12.2016 at 7:27 pm

  Hei, saako Annankadulta sitä ihanaa puista kenkälusikkaa? En joulu- ja työkiireessä ehtisi tulla Käpylään asti. Alina Piut on kyllä ihania, niin kuin Kettukarkki-shopin tuotteet myös!

 • Reply Maire / Kettukarkki 13.12.2016 at 8:20 pm

  Moi Eija! Kyllä saa kenkälusikkaa – itse asiassa Annankadulla on myös saatavilla lyhyempää versiota, jota ei vielä meidän omassa verkkokaupassa olekaan. :)

 • Reply Noora 15.12.2016 at 2:03 pm

  Moikka! Minun on ihan pakko kertoa sinulle, miten iloinen ja onnellinen olen kaltaisistasi rohkeista ihmisistä. Kirjoitin Kettukarkki SHOP:ista erään kurssin yhteyteen, joka liittyy liiketalouden opiskeluihini. Minusta on vaan niin hienoa, että kaiken tämän vellovan negatiivisuuden keskellä joku uskaltaa ryhtyä yrittäjäksi ja toteuttaa unelmiaan, aivan mahtavaa! Olen ammentanut uskallusta esimerkkisi kautta. Kaikkea hyvää ja mukavaa joulun odotusta! Terkuin, Noora

  • Reply Maire / Kettukarkki 21.12.2016 at 12:40 pm

   Onpa mukava kuulla, että voin olla tuolla tavalla esimerkkinä, kiitos paljon! Itse asiassa olen käynytkin Aalto Yliopistolla muotoiluopiskelijoille pitämässä luentoja siitä miten kaikin eri tavoin luovan alan yrittäjä voi toimia – mahdollisuudet ovat rajattomat!

   Olen törmännyt paljon itsekin siihen, että haaveillaan omasta yrityksestä ja vaikka taitoa on, uskallus kuitenkin puuttuu. Minulla taas puuttuu täysin kaikki pelot ja esteet, jostain syystä. :)

   Yritykseni on itse asiassa jo kohta kymmenisen vuotta vanha, joten ihan tyhjästä Kettukarkki SHOPia ei aloitettu. Se vaan on ehkä näkyvin osa yritykseni toimialoista.

   Ihanaa joulua sinulle Noora! :)

  Leave a Reply