Lähde helmikuussa Tukholman sisustusmessuille!

22.12.2016

Hei nyt olis ihan mahtava reissu valmiiks suunniteltuna ruokineen, ohjelmineen ja aikatauluineen! Tämä Tukholman sisustusmessujen seminaariristeilyreissu on meidän Sisustustoimittajien yhdistyksen järjestämä, ja minäkin olen lähdössä mukaan. Seminaarissa on todella mielenkiintoiset puhujat, joita kannattaa tulla kuuntelemaan. Olen esimerkiksi ollut aiemminkin henkilöbrändäyksestä tietävän Ville Tolvasen luennolla, ja olin todella inspiroitunut luennon jälkeen. Suosittelen! Lisäksi reissuun on lähdössä sisustusalan yrityksistä ammattilaisia sekä sisustustoimittajia.

Reissun hinta sisältää matkan + ohjelman lisäksi huikean määrän herkkuja: kolmen ruokalajin illallinen viineineen (!) & buffet-illallinen viineineen (!) & 2 x buffet-aamiainen.

Jos olet esimerkiksi alalla freelancer, tämä on erittäin hyvä tilaisuus päästä rauhassa tutustumaan ja verkostoitumaan mielenkiintoisiin tyyppeihin. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ilmoittautua mukaan, hankkia ammattilaislippu messuille ja astua laivaan. Simple as hell! Ja matkan kuitti vähennyksiin, tietysti.

Huom! Ilmoittautumisaika päättyy 8.1.!

 

kutsu-seminaari17-161116---

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply