Tältä näyttää se joulusauna

23.12.2016

Uhosin tuossa kuun alussa, kun remontti edistyi niin nopsaa vauhtia, että kyllä tästä vielä joulusaunaan hilpsaistaan. No on se kyllä edistynytkin, mutta tässä tuli vähän ylläreitä eteen pienten sairasteluiden merkeissä. Sanotaanko näin, että seinäntasoitushommissa tuli tasoittajalle ihan kesken kaiken yllättävä laatoitustarve…

Talven pimeinä iltoina on pakko keksiä keinot virittää sirkkeliverstas jonnekin, jossa tarkenee ja näkee hyvin työskennellä. Ja jonne mahtuu 4-metriset paneelipuut kokonaisena sahattaviksi. Ei kun paneelit kellarin ikkunasta sisälle ja verstas pystyyn kellarin portaikon alapäähän.

img_2681

Kuusipaneelien asennus on jo hyvällä mallilla, uusi kylppäri alkaa hahmottua.

img_2670

Tähän koloon tulee pitkään haaveilemani toimiva pyykinsäilytystila, jonne tulee puuhyllyille 50 cm leveitä Verso Designin Lastu-pärekoreja päällekkäin eriväristen pyykkien lajitteluun. Tässä kolossa sijaitsi suht antiikkinen, umpiruostunut vesipata, joka on jo poistettu. Samoin turha kylmävesihana tuossa sivussa on tulpattu kiinni.
img_2669

Kyllä tää tästä! Mutta on todellakin saunaa ikävä, haaveilen uusista laudeliinoista, ihokuorinnasta, rentoutumisesta ja lämmöstä muutama tippa hunaja-yrtti-saunatuoksua löylyvedessä.

Rentouttavaa joulua kaikille!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply