Lattiavaiheessa mennään

29.12.2016

img_2705

Odottelen löylytuoksut molemmissa käsissä remontin valmistumista. Kellarin kylppärissä näyttää jo ihan eriltä, ja haiskahtaa mukavasti siltä, että kohta päästään sisustusvaiheeseen. Kunhan lattia ensin kuivuu ja saadaan tuo työmies jonnekin hetkeksi lepuuttamaan selkää sekä tuulettumaan hengitetyistä maalihöyryistä.

Kuvassa viimeistellään tulevaa pyykinlajittelunurkkaa, joka oli aiemmin tämän kodin pelottavin ja epäsiistein luola.

Lue postaukset remontin vaiheista:

Crap – here we go again
Minibudjetin kylppäriremontti edistyy – sisustustuotteet
Tältä näyttää se joulusauna

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Eija 04.01.2017 at 5:18 pm

    Hei, kommentoin sulle nyt tähän, kun ei kaupassa näköjään oo kommentti/viestimahdollisuutta. Kyselinkin sulta kun kerroit pop-kaupasta, että löytyykö sieltä puista kenkälusikkaa. Kävinkin semmoisen pidemmän yksilön hakemassa joululahjaksi sieltä Alina Piulta. Sitä ei oo käytetty kuin ehkä kaksi kertaa, kun ei oo semmoset talvikengät että tarttis. Tänään räksähti halki kuulemma ihan normaalisti jalkaan laittaessa. Onko viallinen yksilö vai missä vika? Kuittia mulla ei valitettavasti ole jäljellä. Mitä pitäis tehdä? Parhain terkuin Eija

  • Leave a Reply